LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA OBRIRÀ A PARTIR DEL PRÒXIM DILLUNS 25 DE MAIG

Segons s’informa des de la Biblioteca Municipal d’Ondara, aquesta obrirà a partir del pròxim 25 de maig. S’ha establit un horari especial degut a la situació actual. L’horari serà tots els matins de dilluns a divendres de 9’30h a 14h i també les vesprades del dimarts i dijous de 17’30h a 20h.

També informa la Biblioteca Municipal que els serveis que oferirà seran els següents: préstecs i devolucions. Això significa que les i els veïns no podran fer ús de les sales de la biblioteca ni tampoc de la sala d’estudis.

Des de la Biblioteca Municipal també es vol demanar que, per recomanacions sanitàries i amb la finalitat d’evitar aglomeracions, les persones puguen realitzar una cita prèvia abans d’anar-hi. Per a fer-la poden enviar un correu electrònic a biblioteca@ondara.org o bé telefonar al 677997204.

Publicado en Cultura.