CARREFOUR ENTREGA JOCS DE TAULA PER A LES PERSONES MAJORS DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Ondara, 21.05.20. Sota la coordinació de l’àrea de Benestar Social d’Ondara, ahir, l’empresa Carrefour va lliurar jocs de taula a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. La donació s’emmarca en la campanya que està duent a terme la Fundació Carrefour; un projecte creat per Carrefour junt amb els seus clients, per mitjà del qual, la companyia ha facilitat l’adquisició de 300 jocs de taula d’Hasbro que estan sent entregats residències de totes les comunitats autònomes espanyoles; entre elles, la Residència d’Ondara. D’aquesta manera, la companyia reafirma el seu compromís al servei de la societat, dins de la seua política de responsabilitat social corporativa.

btr

La donació va ser rebuda per Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, en presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora de Serveis Socials d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, els quals han agraït aquests jocs de taula, que els vindran molt bé a les persones residents al centre.

btrhdr

Publicado en Actualitat, Ajuntament.