L’AJUNTAMENT REPARTIRÀ A PARTIR DE LA SETMANA QUE VE MÉS DE 2.600 PACKS HIGIÈNICS PER A TOTES LES LLARS D’ONDARA

Cada pack constarà de màscares higièniques reutilitzables per a tota la família; guants; gel hidroalcohòlic i un premi per als xiquets i xiquetes

Ondara, 21.05.20. Des de l’Ajuntament d’Ondara, conscients dels durs i difícils que estan sent aquests dies per a la ciutadania, a causa de la crisi sanitària i econòmica pel COVID-19, vol transmetre el suport de l’administració local a les veïnes i veïns d’Ondara i ajudar-los en tot el que estiga en la seua mà. Algunes de les mesures que es poden prendre, entre tots, per a evitar i prevenir el contagi és la higiene, distància social i ús de la màscara, que ja és obligatori al carrer. Per aquest motiu, l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora de Compres i Contractació, Raquel López, han anunciat que a partir de la setmana que ve, des de l’Ajuntament es realitzarà el repartiment, casa per casa, d’un pack higiènic, compost per màscares higièniques reutilitzables per a tota la família; guants i gel hidroalcohòlic. Al pack se li ha afegit un premi per als més menuts i menudes de la casa, perquè “no podem oblidar l’extraordinari comportament dels xiquets i xiquetes durant totes les setmanes que han romàs a les seues cases; una cosa que volem agrair i recompensar”, segons han afirmat.

pack

En total, com ha confirmat Raquel López, es van a repartir 2.613 packs, a les 2.613 vivendes que hi ha actualment a Ondara. Cada paquet de productes estarà personalitzat en funció de les persones que visquen en eixa llar i les seues respectives edats. El gel hidroalcohòlic serà de de 200, 500 o 1000 ml; els guants seran de talla menor o major de 12 anys; i la màscara serà de cinc talles diferents; una per cada persona que residisca en eixa vivenda (talles de 3 a 5 anys; de 6 a 11 anys; de 12 a 16 anys, o més de 17 anys, en talla home/dona). Quant als premis per als xiquets/es, també es lliuraran en funció de les edats.

A l’espera que arribe tot el material encarregat i poder muntar els packs, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha indicat que el repartiment començarà la setmana que ve, per part de personal de l’Ajuntament. El repartiment es realitzarà casa per casa, i per a això es comunicarà amb antelació els dies i hores de repartiment en cada zona. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’espera que aquest pack servisca, d’alguna forma, per a facilitar el progressiu desconfinament a la ciutadania d’Ondara, a la que s’ha agraït la paciència i conscienciació que estan demostrant dia a dia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.