ONDARA FA EL TEST DE COVID-19 ALS EMPLEATS PÚBLICS ESSENCIALS

text covid empleats text covid empleats2

Els test han sigut sufragats per dues empreses amb seu a Ondara, Servicolor i ALE-HOP

Ondara, 18.05.20. L’Ajuntament d’Ondara va realitzar aquest passat dissabte 16 de maig el test de detecció del COVID-19 als empleats públics essencials. Aquestes proves es van dur a terme seguint els protocols que marca la Conselleria de Sanitat, i es van realitzar a través de la iniciativa posada en marxa a la Marina Alta per l’activista contra el càncer Maria Ferrer Miralles, la infermera Mónica Carbila i el doctor Mariano Martín-Loeches. Les proves per als treballadors i treballadores municipals han sigut sufragades per dues empreses amb seu a Ondara, Servicolor i ALE-HOP, a les que l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha agraït aquest gest.

Els test de COVID-19 es van efectuar el dissabte al claustre de l’Ajuntament a un total de 66 persones treballadores en els següents col·lectius: Policia Local, Protecció Civil, Brigada de desinfecció, recollida de fem i neteja viària, neteja d’edificis municipals i personal de l’Ajuntament que ha estat en contacte amb la ciutadania durant l’estat d’alarma.

La prova realitzada a Ondara la distribueix un dels laboratoris espanyols que comercialitzen la tècnica ací a Espanya, el laboratori Palex, S.A.; mostra una fiabilitat del 80 % i els resultats estan en 10 minuts.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.