CONCLOU LA TEMPORADA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA

Ondara, 18.05.20. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, s’ha anunciat que es dóna per conclosa l’actual temporada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, després d’haver-ho acordat així amb la coordinació de les diferents escoles esportives que s’imparteixen a Ondara, i després dels contactes mantinguts amb les diferents federacions esportives.

Cal recordar que totes les Escoles Esportives Municipals van suspendre tant els entrenaments com les competicions des que es va decretar l’estat d’alarma, si bé des de l’Ajuntament d’Ondara es va decidir mantindre el contracte laboral a tot el personal (monitors/es i entrenadors/es esportius que estan contractats a través de l’empresa municipal SINMA). Ara, des de l’Ajuntament d’Ondara, i vista la impossibilitat de reprendre l’activitat a causa de la pandèmia, s’ha comunicat que els contractes finalitzaran amb data 20 de maig. La intenció és que l’activitat esportiva es puga reprendre per a la temporada 2020-2021, sempre que siga possible i tenint en compte l’evolució de la pandèmia. Per a això s’informarà sobre els terminis i termes d’inscripció, de forma oportuna, en el cas d’obrir-se les inscripcions per a la pròxima temporada.

Cal recordar que la part abonada i no consumida de la taxa de les escoles esportives municipals (corresponent al tercer trimestre) es tornarà pròximament a les famílies per mitjà dels “bons circulars”, dins del pla de reactivació econòmica local. L’Ajuntament d’Ondara realitzarà les devolucions dels diferents departaments municipals que no han pogut prestar servei en els últims mesos (per exemple, escoles esportives o cursos de cultura), mitjançant eixos “bons circulars”, que s’hauran d’utilitzar en qualsevol comerç, empresa o professional adherit a la campanya i en la Borsa de Proveïdors locals. Pròximament es donaran indicacions sobre la devolució a través dels bons i com es podran utilitzar.

Publicado en Actualitat, Esports.