Nota de premsa Club Atletisme Ondara: 10K “VOLTA A PEU ONDARA” SOLIDÀRIA A BENEFICI DE LA RESIDÈNCIA NOSTRA SENYORA DE LA SOLEDAT

 

** Nota de premsa Club Atletisme Ondara **
El Club Atletisme Ondara amb l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports, anima a tots els veïns ondarencs i interessats, a participar, el dissabte, 30 de maig, en la carrera solidària “10K VOLTA A PEU ONDARA”.

Es tracta d’una prova virtual que té com a objectiu recaptar fons per a la Residència Nostra Senyora de la Soledat.

Per a participar en aquesta acció solidària cal adquirir un dorsal virtual realitzant un donatiu-col·laboració ingressant en el següent número de compte entitat LA CAIXA, ES53 0133 5898 2941 00001385 l’import de 3€, 5€.

Amb independència de la inscripció en la carrera, el Club Atletisme Ondara ha creat també el “DORSAL 0”, les persones que ho desitgen podran realitzar aportacions voluntàries en el compte detallat. La recaptació íntegra serà donada a la Residència Nostra Senyora de la Soledat.

Cal enviar al correu electrònic del Club: ondaracorre@gmail.com  el justificant d’ingrés amb el nom i si desitgen personalitzar el DORSAL hauran de posar el seu nik, el Club Atletisme Ondara, enviarà el DORSAL amb el nom i número, perquè li ho puguen imprimir i lluir-ho.

A partir d’ací, la carrera consisteix a fer esport des de les nostres cases, a l’aire lliure (sempre fent cas de les recomanacions i indicacions de les Autoritats Sanitàries i normes de seguretat establides en el Reial decret).

La prova virtual donarà principi el dia 30 de maig, on es pot córrer, caminar, peladejar, fer escales, bici estàtica, gatejar… no és necessari completar la distància dels 10K.

Una vegada completada la duració de la prova, els participants podran enviar les seues fotos o vídeo (en posició horitzontal i no més de 15 segons) al correu del Club, ondaracorre@gmail.com per a pujar a les xarxes socials.

Des del Club d´Atletisme Ondara us animen a participar en aquesta “VOLTA A PEU” ONDARA SOLIDÀRIA.

** Nota de premsa Club Atletisme Ondara **

10K CURSA A PEU ONDARA SOLIDÀRIA 2020
Acompanyans virtualment en la “Volta a Peu” Ondara, DISSABTE 30 DE MAIG
EN QUÈ CONSISTEIX LA VOLTA A PEU ONDARA SOLIDARIA?
⦁ Competició pensada per tots de 0 o més de 100 anys, pots córrer, caminar, peladejar, fer escales, gatejar…
⦁ Recorda les normatives i mesures actuals per fer esport, siguem responsables, si fas menys quilòmetres no pasa res, lo important es la teua participació.
COM PUC AJUDAR? DORSAL VIRTUAL
⦁ Només has de inscriue´t realitzant una col·laboració de 3€, 5€ i/o donació Solidaria Dorsal 0 amb la quantitat que estimes. Amb això ja hauràs col·laborat i ja estaràs a punt per a participar.
COM M´INSCRIC?
⦁ Només has de inscriue´t realitzant una col·laboració de 3€, 5€ i/o donació Solidaria Dorsal 0 amb la quantitat que estimes. Pots personalitzar-lo amb el teu nom o NIK indicant-ho. Amb això hauràs col·laborat i ja estaràs a punt per a participar.
⦁ Fes l´ingres solidari al compte. LA CAIXA ES53 0133 5898 2941 00001385
⦁ Deuràs enviar el justificant de l´ingrès de col·laboració al correu electrònic: ⦁ ondaracorre@gmail.com
⦁ Rebràs al teu correu el DORSAL SOLIDARI que podràs imprimir i gaudir d´aquesta acció Solidaria.
DIFUSIÓ?
⦁ Un vegada completada l´activitat Solidària envia´ns les teues fotos, vídeo (gravat en horitzontal i no més de 15 segons), al nostre correu ⦁ ondaracorre@gmail.com, i es publicaran en les nostres RRSS
APROFITA L´OPORTUNITAT I SOL·LICITA JA EL TEU DORSAL SOLIDARI, LA RECAPTACIÓ DELS DORSAL ES DONARÀ INTEGRAMENT A LA RESIDÈNCIA NOSTRA SENYORA DE LA SOLEDAT

Publicado en Actualitat, Associacions.