HUI HA TORNAT EL MERCAT AMBULANT A ONDARA

mercat ambulan al carrer general bosch (1)mercat ambulan al carrer general bosch (2)

S’ha traslladat al carrer General Bosch i només per a productes d’alimentació i primera necessitat

Ondara, 06.05.20. Hui s’ha celebrat per primera vegada el mercat ambulant a Ondara, des que es declarara l’estat d’alarma. Segons la resolució de la Conselleria de Sanitat, des del passat 30 d’abril i complint els requisits establits per Sanitat, els venedors poden tornar a la seua activitat en els mercats ambulants. La resolució fixa les condicions per a l’obertura dels mercats de venda no sedentària de productes de primera necessitat a la Comunitat Valenciana, durant l’estat d’alarma provocat per Covid-19. Cal indicar que només s’han permès parades de venda de productes exclusivament alimentaris i de primera necessitat, excloent hostaleria i restauració, i les parades han estat separades per una via de trànsit i amb una distància mínima de 6 metres, amb una separació lateral mínima de 2,5 metres. S’ha marcat un distanciament a 2 metres entre la parada i la clientela, i s’ha establit la mateixa distància per a les persones en espera.

L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea del Comerç i Promoció Econòmica, José Ramiro, ha valorat positivament la reobertura del mercat ambulant en el seu nou emplaçament, al carrer General Bosch, al costat del Prado. Cal indicar que per a complir amb l’actual normativa, és més fàcil controlar els accessos al mercat ambulant si s’ubica al carrer General Bosch, que en el seu emplaçament anterior (al carrer Pintor Murillo). Hui, la clientela ha acollit amb grat la celebració del mercat ambulant d’Ondara amb les seues noves condicions motivades per la crisi sanitària. El motiu d’aquest trasllat es deu a afavorir la concentració comercial per a evitar la mobilitat de persones per tot el poble per a anar a comprar. A més, s’aconsegueix aprofitar les instal·lacions del Prado i la Plaça de Bous en cas necessari.

mercat ambulan al carrer general bosch (3)mercat ambulan al carrer general bosch (4) mercat ambulan al carrer general bosch (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.