L’AJUNTAMENT D’ONDARA APORTA A CÀRITAS MENJAR I PRODUCTES FARMACÈUTICS PER VALOR DE 2.000 EUROS

 donacio caritas (6) donacio caritas (4)

Ondara, 07.05.20. Dins de les mesures socials de suport que l’Ajuntament d’Ondara està duent a terme per a les persones més vulnerables durant la crisi econòmica derivada de l’alerta sanitària, ahir, des de l’Ajuntament d’Ondara, i a través de la Regidoria de Serveis Socials, es va realitzar el lliurament a l’associació local de Càritas d’una aportació de menjar i de productes farmacèutics per valor de 2.000 euros. La Brigada Municipal va ser l’encarregada de realitzar el repartiment.

donacio caritas (2) donacio caritas (1)

ajutnament donacio donacio caritas (5)

L’Ajuntament d’Ondara va realitzar la compra de menjar ( llet, farina, llegums, cafè, sucre, infusions) per un valor de 1.566 euros, i amb un camió, va portar el menjar a la seu local de Càritas, on els seus voluntaris, encapçalats per la seua presidenta, Antonia Ivars, van agrair la donació municipal. A més, es va realitzar la compra en FarmaOndara de productes farmacèutics de primera necessitat (principalment llet de bebè i pasta dentífrica) per valor de 480 euros, i es van portar aquests productes a la seu. Les compres van ser realitzades en empreses locals que ja estan apuntades en la borsa local de proveïdors.

En el lliurament del material donat a Càritas van col·laborar l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, i el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis.

Aquesta donació municipal es ve a sumar a les donacions realitzades ahir a Càritas per moltes veïnes i veïns d’Ondara a títol particular, així com a la donació de productes de desdejuni per a xiquets i xiquetes, realitzada pels Júniors MD d’Ondara.

A més, aquest dijous, una empresa va realitzar l’entrega solidària de dos palets de bescuits. Des de l’Ajuntament d’Ondara es va facilitar el transport i descàrrega en les dependències de Càritas. Des de l’Ajuntament s’ha agraït a aquesta empresa la seua donació.

IMG-20200508-WA0001 IMG-20200508-WA0000

btr

btr

btr

Publicado en Actualitat, Ajuntament.