LA POLICIA LOCAL D’ONDARA REPARTEIX MÀSCARES EN EL TRANSPORT PÚBLIC DINS DE LA CAMPANYA “CULTURA DE PROTECCIÓ PERSONAL”

policia mascarillas (1) policia mascarillas (2)

Ondara, 06.05.20. La Policia Local d’Ondara, durant els dies dilluns 4 i dimarts 5 de maig, ha repartit màscares als usuaris de bus i taxis de la població, dins de la campanya “Cultura de Protecció Personal”. Conforme estableix la guia de bones pràctiques en els centres de treball, aprovada pel Govern d’Espanya l’11 d’abril de 2020, en els viatges amb autobús, en transport públic o autobús de l’empresa, metre o tren, es requereix guardar la distància interpersonal. En el cas dels autobusos públics, el conductor vetlarà perquè es respecte la distància interpersonal. És recomanable usar una màscara higiènica, no mèdica, en els desplaçaments en transport públic.

Per a facilitar el compliment d’aquestes mesures, en especial el desplaçament en transport públic, d’acord amb la campanya “Cultura de Protecció Personal”, la Policia Local d’Ondara ha estat repartint màscares aquesta setmana en estacions d’autobusos i taxis d’Ondara.

Aquestes màscares han sigut proporcionades per la Subdelegació de Govern d’Alacant, que se’ls ha lliurat per a la seua distribució per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i de Protecció Civil en estacions d’autobusos, estacions de tren, estacions de tramvia o aquells altres llocs semblants, a totes aquelles persones que vagen a desplaçar-se al seu lloc de treball en transport públic.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.