ONDARA ESTÀ REALITZANT LA NETEJA DE LA SEUA PART DEL BARRANC DE FUSTA

Ondara, 27.04.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient que dirigeix Pere Picornell, està procedint en els últims dies a realitzar la neteja, amb maquinària, de la part que correspon a Ondara del barranc de Fusta. Dita neteja s’està realitzant per a netejar el llit de canyes i residus, i previndre així possibles problemes en cas de pluges torrencials.

sdrdav

En concret, Ondara està actuant en la primera fase, des del voltant del Pont de Fusta, en la CV-7221, fins a la passarel·la del camí de Torre Carrals (Molí d’en Coll). Es tracta d’un tram d’aproximadament 1 quilòmetre, dels 2 km que s’han de netejar. En tractar-se del barranc de Fusta, que fita de terme entre Ondara i Dénia, el cost de l’actuació ha de sufragar-se entre ambdós poblacions, corrent cada municipi a càrrec de la mitat de l’actuació (10.000 euros), i l’Ajuntament d’Ondara està realitzant aquests dies la part que li correspon.

sdr dav

Els treballs estan sent executats per una empresa local, amb maquinària adequada per a aquesta faena. Cal indicar que des de 2012 no es realitzava una actuació de neteja en aquest punt. L’Ajuntament d’Ondara està executant directament aquesta actuació, costejada pel propi consistori, en tractar-se d’un dels punts problemàtics del terme municipal, amb l’autorització prèvia de la CHJ (que és qui té les competències en matèria de llits i barrancs).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.