LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 24 DENÚNCIES EN LA 6a SETMANA DE L’ESTAT D’ALARMA

La població va complir ahir de forma general les mesures perquè els menors de 14 anys pogueren eixir per primera vegada després de sis setmanes confinats

Ondara, 27.04.20. Durant la jornada d’ahir diumenge 26 d’abril, la primera amb eixides de menors de 14 anys, la Policia Local d’Ondara no va interposar cap denúncia ni va identificar cap persona per comportaments que incompliren l’estat d’alarma; no obstant això, el Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha indicat que a partir de demà dimarts sí que se sancionarà aquelles persones que no seguisquen les indicacions (ahir diumenge i avui dilluns només s’informa, però a partir de demà es multarà els infractors). En tot cas, ha assegurat que de manera general, la ciutadania d’Ondara ha complit amb les mesures decretades perquè els menors isqueren de casa, després de 6 setmanes de confinament. No obstant això, des de la Policia Local d’Ondara, ahir es van haver de corregir algunes accions dels pares i mares (com muntar amb bici o eixir a córrer la persona adulta que acompanya el menor).

Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. El cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la sisena setmana de confinament per l’Estat d’Alarma, del 20 al 27 d’abril, s’han interposat a Ondara un total de 24 denúncies; quasi totes a persones reincidents, i aquesta setmana, en especial, a una quadrilla de recol·lectors que no complien cap de les mesures de distanciament social. Molts dels sancionats, a més, eren reincidents. Inclús una persona havia sigut ja denunciada en tres ocasions (el que pot portar a la seua detenció en cas de reincidir). Durant la darrera setmana, s’ha identificat a un total de 40 persones. El cap de la Policia Local d’Ondara, en tot cas, insta la població a no relaxar les mesures i que seguisquen quedant-se a casa perquè continuem en estat d’alarma per l’alerta sanitària.

Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.