ONDARA TANCA PER SEGURETAT LES ZONES D’ÚS COMÚ DE PARCS I JARDINS

tancament parcs (1)tancament parcs (2) tancament parcs (3)tancament parcs (4) tancament parcs (5)tancament parcs (6)

tancament parcs (7)tancament parcs (8)

Ondara, 27.04.20. La Regidoria de Parcs i Jardins, que dirigeix Pere Picornell, ha informat que seguint les instruccions del Govern publicades en el BOE el dissabte 25 d’abril amb motiu de l’eixida dels menors de 14 anys a partir del diumenge 26 d’abril, es va procedir a realitzar el tancament de les zones d’ús comú dels parcs i jardins d’Ondara per més seguretat.

Les tasques de tancament i precintat van ser dutes a terme el dissabte per part de la Brigada Municipal i la Policia Local d’Ondara, per a permetre que des d’ahir diumenge, els menors de 14 anys pogueren eixir, acompanyats d’un adult, però no es poguera accedir a les zones de joc dels parcs d’Ondara, tal com s’indicava en la normativa.

A Ondara es van posar tanques als accessos als parcs amb jocs infantils i es van precintar les àrees de jocs, incloent-hi el parc de calistènia i el pumptrack.

tancament parcs (9)tancament parcs (10) tancament parcs (13) tancament parcs (14)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.