ONDARA AJORNA LA FESTA SANTJAUMERA ALS BALCONS FINS AQUEST DIUMENGE 26 D’ABRIL

3MESOSSANTJAUME

Ondara, 21.04.20. L’Ajuntament de d’Ondara es va sumar diumenge passat 19 d’abril al dol oficial declarat per la Generalitat Valenciana en tota la Comunitat Valenciana, com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19. Per aquest motiu, es va acordar ajornar la «Festa Santjaumera als balcons i a les terrasses» prevista per al diumenge 19 d’abril, amb el lema #Quedatencasa. Finalment, aquesta festa, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, es realitzarà aquest proper diumenge 26 d’abril, amb la mateixa programació.

La proposta s’articula per mitjà de l’emissora municipal La Veu d’Ondara, a través de les ones (107.4 Fm) i del seu Facebook (https://www.facebook.com/laveudondara/ ) , i inclourà música santjaumera i dedicatòries enviades prèviament per Whatsapp (10h); fer «la dinaora» des dels balcons i terrasses (12h); un missatge de la regidoria de festes i l’alcaldia (12:15h) i un pre-pregó de la quintada 2020 (13h); fer paelles des dels balcons (14h), retransmetre un concurs d’entrades de bous pel Facebook (15h), i un concert de Bajoqueta Rock per la ràdio (15:30h). Es demana que la gent es pose el blusó o samarreta de la seua penya o quintada.

Per la celebració d’aquesta festa es demana a la ciutadania d’Ondara que pose decoració santjaumera als balcons i finestres, i que les dedicatòries s’envien del 21 al 23 d’abril al num. 667949702, fent una nota de veu per Whatsapp indicant el nom, penya o quintada, dedicatòria i cançó que es dedica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.