LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 21 DENÚNCIES EN LA 5a SETMANA DE L’ESTAT D’ALARMA

Ondara, 21.04.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. El cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la cinquena setmana de confinament per l’Estat d’Alarma, del 13 al 20 d’abril, s’han interposat a Ondara un total de 21 denúncies; quasi totes a persones reincidents i a les que s’havia avisat prèviament. S’ha identificat a un total de 96 persones i 19 vehicles. El cap de la Policia Local d’Ondara, en tot cas, considera que és una xifra molt baixa que demostra que la ciutadania d’Ondara ho està fent molt bé i està seguint les mesures de l’estat d’alarma.

Des de la Policia Local d’Ondara s’ha informat, d’altra banda, del protocol que s’ha de seguir en el cas dels desplaçaments als horts urbans d’Ondara, tenint en compte la resolució de la Delegació del Govern del passat 17 d’abril. En el cas dels horts urbans d’Ondara, es permeten els desplaçaments a horts particulars per a autoconsum, però amb certes condicions i complint les mesures sanitàries, de desplaçament i de seguretat que marquen en les normes establides. En tots els desplaçaments, únicament podrà anar una persona; als horts urbans d’Ondara amb número imparell, es podrà anar els dilluns, dimecres i divendres; mentre que als números parells, es podrà accedir els dimarts, dijous i dissabtes (els diumenges no es podrà anar). Es podrà anar només en horari de matí, fins a les 14 hores, i durant una hora, i s’utilitzaran les mesures de protecció adequades (guants i màscara; només 1 persona per hort).

Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.