ACO GESTIONA UNA COMANDA D’EPI’S PER ALS COMERCIANTS D’ONDARA

aco ondara epis

Els comerços d’Ondara continuen reforçant la seua protecció enfront del Covid-19

ACO ha gestionat la comanda de material EPI para més de 30 comerços i empreses

ACO, l’associació de comerciants i empresaris d’Ondara està treballant per a garantir la seguretat a comerciants i clients davant de la Covid-19 i ha ajudat a millorar la seguretat dels seus comerços gestionant una comanda d’EPIs que ascendeix a més de 2.000€ i que consta de més de 900 màscares i 75 gels hidroalcohòlics que serviran com a equip de protecció individual para més de 30 comerços del municipi.

Les mesures que porten implantant-se des de l’inici del confinament han sigut l’ús d’equips de protecció individual, limitació d’aforament, control de distàncies, ús de pantalles protectores o cartelleria informativa. Així mateix, els comerços que ofereixen servei a domicili també han implantat mesures de seguretat per a realitzar els repartiments. Cal destacar que molts comerços tancats continuen oferint servei a domicili pel que, si és possible, les mesures són encara molt més exigents complint de forma exhaustiva les recomanacions del Ministeri de Sanitat en aquesta matèria.

La junta directiva d’ACO ha explicat que continuen treballant per a estar al costat dels comerciants en aquests moments tan difícils i per això s’estan duent a terme accions com la gestió de la comanda d’EPIs amb l’objectiu de garantir la seguretat tant de comerciants com de clients durant aquests dies. Així mateix, ACO ha llançat diverses campanyes en les seues xarxes socials per a connectar i animar a la població així com per a informar dels clients els comerços que romanen oberts o amb servei a domicili.

Publicado en Actualitat, Associacions.