LA RESIDÈNCIA D’ONDARA CONTINUA SENSE CASOS DE CORONAVIRUS ENTRE ELS RESIDENTS

Ondara, 15.04.20. La Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara continua sense tindre, de moment, cap cas de contagi per coronavirus entre les persones residents, segons ha confirmat aquest matí la directora del centre, Paqui Ferrando. En la Residència d’Ondara s’estan seguint tots els protocols marcats tant per Conselleria com pel Ministeri de Sanitat, i es prenen totes les mesures necessàries d’higiene i de neteja. La Residència d’Ondara està seguint tots els protocols i el pla de contingència elaborat per a evitar el contagi per Covid-19, en un col·lectiu especialment vulnerable com són les persones majors.

La situació en la Residència d’Ondara (sense casos positius entre els residents, igual que altres residències de la Marina Alta) reflectix també la situació de la comarca, en la que hi ha menys casos positius que en resta de la Comunitat, el que podria constatar que l’arribada dels casos va ser més tardana i va donar marge d’actuació a les residències, segons considera la directora del centre.

Respecte al material sanitari, ha confirmat que la comanda que van realitzar a Marina Salut els va arribar correctament i en la Residència d’Ondara no tenen en l’actualitat carència de material. No obstant això, en el cas de guants i gel hidroalcohòlic, en ser de major ús, estan a l’espera de rebre novament.

Des de la Residència s’agraeix l’interès i les cridades de familiars i amics preocupant-se per la situació de la Residència, i s’agraeixen les donacions de particulars i empreses en aquests moments tan complicats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.