LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 9 DENÚNCIES EN LA 4a SETMANA DE L’ESTAT D’ALARMA

policia local ondara (1) policia local ondara (2)

Ondara, 14.04.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. El cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la quarta setmana de confinament per l’Estat d’Alarma, del 6 al 13 d’abril (que ha inclòs els dies festius de Setmana Santa), s’han interposat a Ondara un total de 9 denúncies; quasi totes a persones reincidents i a les que s’havia avisat prèviament. S’han intensificat els controls, s’ha identificat a un total de 73 persones i 14 vehicles, però tan sols en 9 casos no estava justificat el seu desplaçament. Tenint en compte les instruccions del Ministeri per a controlar els desplaçaments a segones residències durant aquesta Setmana Santa, Antonio Galiano ha confirmat que en el cas d’Ondara, s’han realitzat diversos controls, i no s’ha identificat a cap persona provinent de la comunitat de Madrid.

El cap de la Policia Local d’Ondara, en tot cas, considera que haver interposat 9 denúncies a Ondara en l’última setmana, amb una població de 6.000 persones, és una xifra molt baixa que demostra que la ciutadania d’Ondara ho està fent molt bé i està seguint les mesures de l’estat d’alarma. Per aquest motiu, ha agraït a les veïnes i veïns d’Ondara que es queden a casa. Des de la Policia Local d’Ondara s’ha elaborat un vídeo per a agrair el seu gest a totes les persones que ixen a les 20h als seus balcons per a aplaudir; un vídeo en què també es mostra l’homenatge que cada dia es fa des de la policia local, i que els ha portat a la Residència, farmàcia, centre de salut, supermercats, gasolinera, hospital…

Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.