LA PARRÒQUIA CONFIRMA QUE LES FESTES PATRONALS DE LA SOLEDAT D’ONDARA NO SE CELEBRARAN AL JULIOL

soledat

Els Festers del Crist 2020 també anuncien l’ajornament, sense nova data, de les festes previstes per a juny

Ondara, 14.04.20. El rector d’Ondara, En Juan Gavilà, ha confirmat en l’entrevista realitzada en l’emissora municipal La Veu d’Ondara que les festes patronals d’Ondara en honor a la Soledat 2020, no se celebraran enguany en el mes de juliol. La seua celebració estava prevista del 10 al 13 de juliol, però després de parlar amb la Comissió de la Soledat 2020 i amb la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, s’ha acordat que aquests festejos no se celebraran en la data prevista, i que a partir del mes d’agost, es tornarà a estudiar si és possible la celebració en una data posterior, o no. Segons indica el rector local, el que està clar és que al juliol no es farà. I no és possible avançar, en l’actualitat, una nova data de celebració de la Soledat, atès que ningú pot predir com evolucionarà la situació de cara a l’estiu.

També els Festers del Crist 2020 han anunciat que s’ha decidit ajornar les festes del Barri del Crist previstes per al mes de juny, i que més avant decidiran quan les programen (s’ajornen, de moment, sense nova data de celebració).

Publicado en Actualitat, Associacions.