Nota de premsa PP Ondara – EL PP D’ONDARA DESTINA TOT EL SALARI DE 2 MESOS A FINALITATS BENÈFIQUES

Nota de premsa PP Ondara – EL PP D’ONDARA DESTINA TOT EL SALARI DE 2 MESOS A FINALITATS BENÈFIQUES

**Nota de premsa PP Ondara**

«Els 4 regidors que representen el Partit Popular d’Ondara, després que l’actual govern local dirigit per PSPV i COMPROMÍS declinaren la proposta dels populars de baixar-se el sou el 50%, han decidit invertir les seues retribucions de dos mesos en la compra de menjar per a CÀRITAS i també en la impressió d’uns llibres infantils educatius. Aquests llibres a més, han sigut distribuïts entre diferents comerços d’Ondara, perquè es repartisquen gratuïtament.

El portaveu del partit popular Álex Hernández va explicar sobre aquesta aportació a CÀRITAS: sempre és un bon moment per a ajudar als altres, però en aquestes circumstàncies, encara és mes important.

Sobre la iniciativa dels llibres el popular va dir: hem observat que en altres municipis s’estava fent, i creiem que els xiquets i xiquetes d’Ondara també ho mereixen.

Hernández va finalitzar dient: la política és una cosa passatgera, ha de ser una cosa vocacional i no dependre del seu sou al 100%. Està clar que cal cobrar perquè inverteixes molt temps en això, però hem d’entendre que hi ha gent que ho està passant molt mal i el nostre deure és donar exemple».

**Nota de premsa del PP d’Ondara**

EL PP DE ONDARA DESTINA TODO EL SALARIO DE 2 MESES A FINES BENÉFICOS.

Los 4 concejales que representan el Partido Popular de Ondara, después de que el actual gobierno local dirigido por PSPV y COMPROMÍS declinaran la propuesta de los populares de bajarse el sueldo el 50%, han decidido invertir sus retribuciones de dos meses en la compra de comida para CÁRITAS y también en la impresión de unos libros infantiles educativos. Estos libros además, han sido distribuidos entre distintos comercios de Ondara, para que se repartan gratuitamente.

El portavoz del partido popular Álex Hernández explicó sobre esta aportación a CÁRITAS: siempre es un buen momento para ayudar a los demás, pero en estas circunstancias, todavía es mas importante.

Sobre la iniciativa de los libros el popular dijo: hemos observado que en otros municipios se estaba haciendo, y creemos que los niños y niñas de Ondara también lo merecen.

Hernández finalizó diciendo: la política es algo pasajero, tiene que ser algo vocacional y no depender de su sueldo al 100%. Está claro que hay que cobrar porque inviertes mucho tiempo en ello, pero debemos entender que hay gente que lo está pasando muy mal y nuestro deber es dar ejemplo”.

**Nota de premsa del PP d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.