UN DE CADA TRES FANALS D’ONDARA NO S’ENCENDRÀ COM A MESURA D’ESTALVI EN ENLLUMENAT PÚBLIC

Es van a parar les fonts per a realitzar reparacions i manteniment

Ondara, 08.04.20. Des d’aquesta setmana, segons ha informat el Regidor de Manteniment Públic i Serveis de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell, no s’encendrà un de cada tres fanals del nucli urbà d’Ondara (excepte Pamis i zona del Centre Comercial). Es tracta d’una mesura d’estalvi energètic, amb la que es disminuirà el cost en enllumenat públic durant aquest temps de confinament.

La setmana passada ja es va procedir a rebaixar un 50% la potència de les llums led que van ser substituïdes en 2019 (que incloïen tot el Barri del Crist, així com carrer Blasco Ibáñez i perpendiculars), al que ara se sumarà també l’apagat d’un de cada tres fanals de tot el nucli urbà per a estalviar.

mde

mde

** Fotos arxiu canvi llums 2019** 

 

D’altra banda, Pere Picornell també ha anunciat que l’Ajuntament pararà les fonts ubicades a les rotondes d’Av. Doctor Fleming i carrer Dolors, i es realitzaran tasques de manteniment i reparació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.