L’EMPRESA MUNICIPAL SINMA ONDARA MANTINDRÀ TOTS ELS LLOCS DE TREBALL

solo-sinma-logo

SINMA garanteix la continuïtat de les altes a la Seguretat Social i el pagament íntegre de les nòmines de tot el personal de l’empresa municipal, el que suposa un gran esforç econòmic, ja que totes les activitats i instal·lacions esportives romanen tancades fins a nou avís

Ondara, 25.03.20. L’Ajuntament d’Ondara ha decidit que l’empresa municipal SINMA Ondara mantindrà tots els llocs de treball, mentre duren les mesures de l’estat d’alarma. L’Ajuntament d’Ondara, segons han informat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i el regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, ha decidit fer un esforç, durant tot el període que dure l’actual Estat d’Alarma, per a mantenir tots els llocs de treball, garantint així la continuïtat de les altes a la Seguretat Social i el pagament íntegre de les nòmines de tot el personal de l’empresa municipal SINMA Ondara.

Cal indicar que aquesta decisió suposa per a l’empresa un esforç econòmic, ja que totes les activitats esportives, així com les instal·lacions esportives, romanen tancades fins a nou avís, sense conèixer una data per a poder restablir les activitats. Aquesta circumstància comportarà una falta d’ingressos per les mateixes, i un alt cost de despesa estructural de l’empresa.

escoleta-3-720x380piscina

En l’empresa municipal SINMA Ondara treballen actualment unes 90 persones en diferents departaments. En el que respecta als serveis essencials, el personal continua treballant al 100% durant l’estat d’alarma, continuant amb el seu treball en les seccions de la brigada d’obres i serveis, neteja viària, recollida de residus, emissora de ràdio municipal, i administració de l’empresa. Pel que fa al personal de les Escoles Esportives Municipals, piscina i Escoleta Infantil Municipal, tal com ha explicat Francesc Giner, conseller-delegat de l’empresa municipal SINMA, hi ha al voltant de 47 persones contractades en aquestes seccions. La majoria tenen contractes d’uns 10 mesos a temps parcial (per hores de cursos i entrenaments), i, amb la mesura acordada ahir, podran continuar en els seus treballs, donats d’alta en la Seguretat Social i cobrant la seua nòmina a final de mes. Això suposarà continuar mantenint el contacte, tutoritzant tasques a les xiquetes i xiquets d’Ondara des de casa, intentant no perdre el vincle amb ells i donant suport a les famílies, ara que tant ho necessiten per a ajudar a la convivència diària, com ja estan fent des del CEIP Sanchis Guarner. Francesc Giner ha fet una crida a contribuir entre tots i totes a superar aquesta situació, i molt prompte tornar-se a veure a l’Escoleta, al Pavelló, al Poliesportiu, al Trinquet i a la Piscina.

trinquet (1) trobada-escoles-esportives-6-720x380

basquet pavelló

Segons s’ha informat ja de forma oficial a la Junta de Portaveus i a totes les persones que coordinen les diferents àrees de les escoles esportives, piscina i escoleta municipals (perquè ho transmeten a tot el personal), el personal haurà de seguir el pla de treball que marquen els seus coordinadors durant aquest període d’inactivitat presencial dels cursos. Si la situació actual es prolongara en el temps i no es poguera restablir la temporada o els cursos, les dates de finalització dels contractes seria la mateixa que la temporada anterior. Les persones encarregades de la coordinació proposaran activitats als inscrits en les respectives escoles per a realitzar en els seus domicilis. D’aquesta manera, monitors/es, entrenadors/es i educadors/es treballaran via telemàtica o semblant, fent ús de les ferramentes pròpies del teletreball, d’acord amb la naturalesa de la seua responsabilitat. Així mateix, SINMA prega que estiguen sempre a disposició de l’empresa quan se sol·licite per a atendre qualsevol situació extraordinària que poguera esdevenir en els pròxims dies.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.