LA RESIDÈNCIA D’ONDARA, SENSE CASOS DE CORONAVIRUS DE MOMENT

residencia

Ondara, 25.03.20. La Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara no té de moment cap cas de contagi per coronavirus, ni entre els residents ni entre les persones que treballen en la Residència, segons ha confirmat aquest matí la directora del centre, Paqui Ferrando. Tractant-se d’una situació molt delicada en ser les persones majors el sector més afectat, ara mateix el que s’està tractant d’evitar per tots els mitjans és que el virus entre en la Residència d’Ondara. Per a això, s’estan seguint tots els protocols marcats tant per Conselleria com pel Ministeri de Sanitat, i es prenen totes les mesures necessàries d’higiene i de neteja. Sempre, tenint en compte que la Residència és una casa, i no un hospital.

Entre les mesures que s’han adoptat destaca que no es poden fer visites, i que s’han habilitat les estades comunes (com la sala gran) perquè es mantinga la distància de 2 metres entre els residents, quan no estan en l’habitació. Cal indicar que en la Residència d’Ondara quasi totes les habitacions són compartides.

També ha indicat que, igual que en la resta de residències, en la d’Ondara també falta material, però se’ls va comunicar que avui podrien anar a arreplegar el material sol·licitat. Des de la Residència s’agraeix l’interès i les cridades de familiars i amics preocupant-se per la situació de la Residència, i s’agraeixen les donacions de particulars i empreses en aquests moments tan complicats.

Publicado en Actualitat, Associacions.