EL TELÈFON DEL MAJOR D’ONDARA ATÈN UNA DESENA DE CASOS EN LA SEUA PRIMERA SETMANA DE FUNCIONAMENT

Ondara,26.03.20. Ahir es va complir una setmana de la posada en marxa del Telèfon del Major: 677996948. L’Ajuntament d’Ondara va habilitar aquest telèfon per a atendre les cridades de les persones majors que a causa de les seues circumstàncies no pogueren cobrir les seues necessitats bàsiques mentre dure el confinament pel coronavirus (comprar aliments, acudir a la farmàcia a per medicines…). Les persones majors que ho necessiten poden cridar a aquest número, 677996948, on un tècnic de l’Ajuntament d’Ondara els atèn, i s’encarrega de coordinar la forma d’ajudar-los, amb l’ajuda de persones voluntàries.

En una setmana, s’han atès des del telèfon del major d’Ondara una desena de casos, segons ha confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual ha valorat positivament la posada en marxa d’aquest servei, que suposa un baló d’oxigen per a les persones majors davant d’aquesta situació extraordinària. De la desena de casos atesos, tres han necessitat la intervenció de les persones voluntàries (compra, medicines, etc); altres han sigut casos de de dubtes i recomanacions, i dos casos, els més complexos, s’han derivat als Serveis Socials on han sigut atesos per la Massma (telèfon d’atenció 965587667).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.