CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 7 MARÇ 2020

BENJAMINS

TEULAda 23-13 EEM ONDARA

Els benjamins començaren el partit molt desconcentrats en defensa i el Teulada ho aprofità escapant-se en el tanteig per 20-6. A partir del tercer quart els ondarencs començaren a competir de tu a tu front un equip molt semblant i aconseguí que els teuladins sols anotaren 3 punts en els 4 períodes següents. El problema fou que els nostres jugadors tampoc estigueren gens encertats i fou impossible apropar-se en el tanteig.

Molt que millorar de cara a cistella i en molts altres aspectes per a ser cada partit un poc més competitius.

ALEVÍ FEMENÍ

EEM ONDARA 43-37 C.B TAVERNES DE LA VALLDIGNA

El darrer dissabte vam disputar el partit corresponent a la lligueta Ir dins de casa davant un bon equip. El Tavernes ja ens va posar la cosa molt difícil en el partit d’anada on les nostres alevines van guanyar de només 1 punt. L’equip visitant venia amb ganes d’endur-se l’encontre i va eixir a pista a per totes. La manca de jugadores que patia el nostre equip no va ser impediment per les nostres alevines que van treure tot el seu potencial més bé en la segona part. Tot l’encontre el marcador es mantenia igualat fins que en l’últim quart les nostres van poder marcar un poc la diferència. Al cap i la fi ambdós equips hagueren pogut endur-se el partit. Vull donar les gràcies a totes les jugadores tant a la benjamina que va reforçar com a totes les titulars que van fer un gran esforç per continuar fent un equip tant compacte. La propera setmana ens desplacem a Xàbia per continuar competint esperant que totes les components de l’equip puguin estar disponibles. Tot això no podria ser possible sense l’ànim des de la graderia dels pares i mares que sempre ens recolzen. Sempre amunt equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 36-45 C.B.OLIVA

Partit contra els segons classificats de la lliga. Es presentava complicat tenint en compte el resultat en el partit d’anada (46-6). Vam eixir a competir i a no regalar el partit a pesar de que sabíem la dificultar del mateix. Els nostres apretaren en defensa i estigueren molt concentrats des de l’inici de partit. Corregirem les pèrdues de baló, assegurant els passes i estigueren empats tot el partit fins l’últim quart. Parcials 7-6,7-11,10-10,8-5,4-4, el que va fer que entràrem en l’ultim quart 36-36 en el marcador. La tensió del partit, l’encert d’Oliva i el poc encert nostre, va fer que es decantara el marcador finalment cap als visitants, però la sensació per a l’equip d’Ondara va ser de victòria, ja que hem aconseguit millorar molt en la defensa i en el treball en equip, cada dia un pas més aprop de la meta.

A seguir treballant equip!!

IMG-20200309-WA0009IMG-20200309-WA0010 IMG-20200309-WA0011

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 47-67 UPB GANDIA

Partit davant el líder de la competició que afrontàvem en hores baixes, tenint la mitat de plantilla lesionada o malalta, sent 8 justos, altra vegada, i havent de reforçar l’equip amb dos jugadors de l’infantil B. Tot i això, no volíem excuses i tractar de fer un bon partit amb l’objectiu de treballar bé, i a partir d’ací ja veuríem el que passaria. Excepte els primers 3’ de joc en que els visitants es col·locaren amb 0-6 de parcial, la resta de la primera part estigué molt igualada, jugant de tú a tú davant els líders i arribant al descans un punt baix només. La segona part, el Gandia va pujar la defensa, que juntament amb el cansament físic dels nostres va fer, com ve sent habitual durant tota esta segona fase, que el rival s’allunye i no puguem arribar a competir més. A pesar del resultat advers en esta segona part, els nostres continuaren lluitant, no baixant els braços, però davant la superioritat física del rival poc més es va poder fer, arribant a la màxima diferencia al final del partit amb el resultat final. Agrair l’esforç del dos jugadors de l’infantil B per reforçar l’equip.

IMG-20200308-WA0002IMG-20200308-WA0000 IMG-20200308-WA0001

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 24 – 46 CB CULLERA

Partit igualat front a un rival directe en el que les nostres, a pesar de les nombroses baixes, competiren fins al final amb moltes ganes i intensitat. La victòria era complicada però no es van baixar els braços en cap moment del partit posant les coses complicades a les rivals que recurriren a la defensa en zona per a cobrir els rebots i forçar tirs exteriors de les ondarenques. Fins al descans, les locals anaren davant en el marcador, pero amb el canvi de defensa de les rivals i el cansanci no es pogué fer més.

CADET FEMENÍ A

CB MURO 41 – 38 EEM ONDARA

Partit molt renyit fora de casa de les nostres cadets que eixiren fluixes de cara a l’anella. Poc a poc anaren remontant fins arribar a posar-se 1 punt per dalt. Pero la mala sort i la defensa en zona que col•locaren les rivals provocà la derrota de les nostres que se’n anaren frustrades després de batallar els 40 minuts de partit.

Encara tenen possibilitats de quedar segones de grup si guanyen tots els partits que els queden, incloent la Vila.

JUNIOR MASCULÍ

C.B TEULADA 60-69 EEM ONDARA

El partit dels júniors estigué molt igualat i competit des del primer moment. Els Teuladins començaren el partit plantejant un zona 3-2 que els ondarencs saberen atacar correctament aquesta vegada i no com en partits anteriors. Els nostres joves tingueren el partit controlat en la primera part amb un bon encert en els triples i un bon moviment del baló que permetia trencar tan la defensa zonal com la individual que anava plantejant l´equip local arribant al descans amb un avantatge de 10 punts (25-35).

Al tercer període els de Teulada aconseguiren remuntar en un quart dolent dels nostres i deixant el partit amb empat al tanteig a falta dels 10 últims minuts per disputar.

En l´últim període els nostres joves tornaren a mostrar tot el que són capaços anotant 24 punts i aumentant l´intensitat en defensa per acabar el partit guanyant amb una renda de 9 punts.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto, Joan Soler, Genís 2, Pau 11, Adrian 15, Joan Muñoz 10, Rubén 15, Joan Crespo, Sergi 16.

Publicado en Esports.