LA REGIDORIA D’IGUALTAT D’ONDARA IMPULSA EL TALLER D’EMPODERAMENT FEMENÍ “LIDERA LA TEUA VIDA, LIDERA ELS TEUS ÈXITS” QUE S’IMPARTIRÀ A L’ABRIL I MAIG

CARTELL EMPODERAMENT OK

Ondara, 10.03.20. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat la celebració d’un taller gratuït d’empoderament femení que es realitzarà durant els mesos d’abril i maig, amb places limitades. Es tracta del taller “Lidera la teua vida, lidera els teus èxits”, que serà impartit per Ana Miguel, Coach Personal i Executiva, Terapeuta sistèmica. El taller s’impartirà a la Casa de Cultura d’Ondara tots els dijous dels mesos d’abril i maig, de 19 a 21 hores, amb un total de 8 sessions de 2 hores de duració (la duració total del taller és de 16 hores). Les places són limitades, i per a inscriure’s cal acudir a la Casa de Cultura d’Ondara. Ana Miguel imparteix en l’actualitat el curs de mindfulness que ofereix la Regidoria de Cultura d’Ondara; un curs que té molt d’èxit entre l’alumnat.

El temari que s’impartirà en el taller “Lidera la teua vida, lidera els teus èxits” té la premissa de “Vull canviar el que em danya, i puc fer-ho, perquè lidere la meua vida, lidere el meu èxit” i consta d’aquests continguts: 1.- M’identifique com a dona: qui sóc, com em veig, com em veuen i com em reconec, M’agrada en el que m’he convertit?; 2.- Com reaccione davant de les meues relacions? Em conforme o trie? 3.- Com em sent en el meu treball? Accepte, transforme o em resigne? ; 4.- Conec els valors sobre els quals em sustent? 5.- He perdonat el meu passat? 6.- Què vull aconseguir a partir d’ara? I 7.- Ferramentes per al canvi.

Aquest taller d’empoderament femení es completarà prèviament amb la xerrada “Dona, tu pots!”, que anirà a càrrec també d’Ana Miguel, i s’oferirà el dimarts 31 de març a les 19 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. “Una trobada entre dones per a descobrir que tu pots, que eres capaç d’expressar-te, de decidir, de canviar, de transformar i de triar com veure i presentar-te davant la vida. Convèncer-te de que tu eres o pots començar a ser una dona: Completa, forta, poderosa, amorosa, harmoniosa i feliç en tots els àmbits de la teua vida: professional, familiar, amorosa…”

Respecte a Ana Miguel López, cal indicar que exerceix actualment com coach professional, coaching, consultoria, training i introducció de Mindfuless en les Empreses. Formada en la Universitat de Valladolid, en ciències de l’educació en l’Escola Universitària Fray Luis de León; com a historiadora, Història Moderna i Contemporània en la Facultat de Filosofia i Lletres de la mateixa ciutat. Màster en RRHH (Universitat Autònoma de Madrid), Màster internacional en coaching per l’IEC (Institut Europeu de coaching), Màster en coaching sistèmic i constel·lacions organitzacionals amb Guillermo Echegaray, PDD programa desenrotllament directiu. Experta en lideratge personal i Empresarial. Formada en gestió d’equips, gestió de conflictes, gestió del talent, habilitats directives, i Formació Minfdfulness.

Publicado en Actualitat, Cultura.