TRAMANT TEATRE OFEREIX “AMIGUES” A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA, COMMEMORANT EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Ondara, 09.03.20. Ahir diumenge 8 de març, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per aquest mes de març, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara l’obra de teatre «Amigues», a càrrec de la companyia Tramant Teatre.

Un espectacle fresc, molt amè i divertit en el que mesclaven les cançons i els diàlegs, que va fer gaudir d’allò més al públic assistent (més de 150 persones).

«Amigues» és la història de tres actrius que van treballar juntes durant més d’una dècada. Andrea les ha convocades, el motiu de la reunió és muntar un nou espectacle; les altres dues no tenen ni ganes ni necessitat aparent de complicar-se la vida. En aquesta obra, coneixem els secrets d’aquestes tres amigues a través tant de vivències com de números musicals amb els quals el públic es va viure i emocionar; de fet, el públic va acomiadar a les actrius en peu i aplaudint.

Tramant Teatre va nàixer a Cullera el 2004. Les seues obres, per a adults o infants, s’han representat en festivals i Mostres internacionals de la talla del Festival de Teatre Clàssic d’Almagro, Mostra de Teatre d’Alcoi, Festival Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, Festival Internacional de Títeres de Alicante “Festitíteres”, Festival Internacional de Títeres de Cuenca, Festival Internacional de Titelles de Sestao o el Festival Internacional de Titeres de Alicante “Festitíteres”.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

IMG-20200309-WA0000IMG-20200309-WA0001 IMG-20200309-WA0002 IMG-20200309-WA0003

Publicado en Actualitat, Cultura.