Nota de premsa Ciutadans Ondara: Ciutadans Ondara entrega 180 litres de llet a Càritas destinats a ajudar a famílies amb dificultats

**Nota de premsa Ciutadans Ondara**

Ciutadans Ondara entrega 180 litres de llet a Càritas destinats a ajudar a famílies amb dificultats

Joan Costa ha criticat la falta de recursos dirigits a causes solidàries en el Pressupost municipal de 2020

Ondara, dimecres 4 de març del 2020. L’agrupació de Ciutadans (Cs) a Ondara ha entregat 180 litres de llet a Càritas. Així ho ha confirmat el regidor de Cs a Ondara, Joan Costa, que ha assegurat que “amb aquesta iniciativa es pretén contribuir amb aquesta organització solidària i afavorir a les persones que acudeixen a la recerca de suport”.

El lliurament s’ha realitzat en la seu de Càritas Parroquial d’Ondara. Costa ha explicat que “en vista de l’escassetat d’ajudes aprovades per l’equip de Govern municipal, que només ha destinat 400 euros del pressupost de 2020 per a aquesta fi, es pretén posar un granet d’arena des de Ciutadans per a millorar la situació de les famílies del municipi que més el necessiten”. El regidor ha anunciat que “es continuarà reclamant major implicació i generositat a través de l’Ajuntament” i ha traslladat a Càritas el seu suport i reconeixement.

caritas 3 caritas 1

**Nota de premsa Ciutadans Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.