Nota premsa MACMA * La MACMA reedita el mapa cultural de la comarca en format bloc

La MACMA reedita el mapa cultural de la comarca en format bloc

macma

Fa un any i mig, tot coincidint amb la realització de la IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: La vista, el nostre paisatge, la MACMA presentà al fòrum de l’encontre i davant de tots els ajuntaments participants, el mapa cultural i patrimonial de la Marina Alta: una síntesi visual de la comarca que, per un costat, presentava el mapa actual de comunicacions i, per l’altra banda, resumia a través d’icones i capes el patrimoni conjunt de la Marina Alta. Un projecte consensuat entre tots els municipis i departaments de Turisme que suposà la materialització d’un recurs cartogràfic propi i que compta amb una potencialitat didàctica que ha estat explorada tant als centres docents com als pobles de la comarca en successives presentacions d’aquesta iniciativa de conscienciació del territori.

El mapa, que es distribuí als Tourist Info i ajuntaments de la comarca i que s’exhaurí durant la primera anualitat, “s’ha reeditat ara en format bloc per tal d’oferir un format més versàtil i pràctic sobretot pel que fa a l’ús i difusió del material en les oficines de Turisme”, tal com ha matisat el president de la Mancomunitat José Ramiro, el qual presentà ahir junt a dos dels vicepresidents de l’entitat –Maite Roselló, alcaldessa de Sagra, i Ferran Lloret, regidor de Cultura de Pedreguer– aquest nou format del mapa en el marc de la comissió de comptes de l’organisme.

Cal esmentar que el mapa ja està repartint-se i que es distribuirà progressivament per tots els pobles per tal de consolidar un recurs que des de feia temps es demandava des dels departaments de turisme i promoció econòmica dels consistoris de la comarca.

Publicado en Actualitat, Associacions.