ONDARA VA CELEBRAR LA III TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA EL 15 DE FEBRER

III trobada educacio infantil ondara (1)

A la trobada, organitzada per la Regidoria d’Educació, van assistir un centenar de persones, principalment professorat de l’etapa infantil

III trobada educacio infantil ondara (2)III trobada educacio infantil ondara (3)III trobada educacio infantil ondara (4)III trobada educacio infantil ondara (5)

Ondara, 17.02.20. Per tercer any consecutiu, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va impulsar dissabte passat 15 de febrer la celebració de la III Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, que va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara, dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys. Mar Chesa qualifica la trobada de tot un èxit, donada l’alta participació i la valoració tan positiva que han realitzat les persones assistents. Un centenar de persones, educadors/es i mestres d’infantil, van assistir a aquesta proposta formativa.

III trobada educacio infantil ondara (10)III trobada educacio infantil ondara (11)III trobada educacio infantil ondara (12) III trobada educacio infantil ondara (13)

La jornada va comptar amb la col·laboració en l’organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal d’El Verger; l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara; CRA La Rectoria i «Somos – Educación y Ocio».

El programa va començar el dissabte 15 de febrer amb la presentació a càrrec de Mar Chesa, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara. A continuació es va oferir la conferència «Compartim educació amb les famílies», a càrrec de Vicenç Arnáiz (Psicòleg i especialista en la primera infància). Després del descans, la trobada va continuar amb la Conferència i els tallers a càrrec d’Espais Familiars de Colors, Borriol i Castelló (Vicenta Conde Ansategui: Fundadora dels Espais Familiars de Colors i coordinadora sènior de l’equip; Joana Armero Mañanós: Psicòloga i Màster en Medicació Família amb atenció directa amb els grups de famílies, i Nuria Poletti Conde: Psicòloga amb atenció directa amb les famílies i coordinadora de l’equip). Per a culminar la trobada, es va realitzar una taula de cloenda.

III trobada educacio infantil ondara (6)III trobada educacio infantil ondara (7)III trobada educacio infantil ondara (8)III trobada educacio infantil ondara (9)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.