571 PERSONES VAN CULMINAR AHIR L’ONZENA EDICIÓ DEL GEGANT DE PEDRA 2020 PER LA SERRA DE SEGÀRIA

La prova va estar organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports

Ondara, 17.02.20. Ahir diumenge 16 de febrer es va celebrar per la Serra de Segària la marxa i carrera per muntanya XI Gegant de Pedra, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La prova va discórrer amb normalitat, i la densa boira que acompanyava des de primera hora del matí, no va arribar a afectar en cap moment a la visibilitat en la muntanya. Al final, van acabar l’onzena edició d’aquesta prova un total de 571 persones (188 caminants de 14,5 km, 192 corredors de 14,5 quilòmetres, i 191 corredors de 21 quilòmetres). La inscripció va ser un total de 640 persones (superior a la de l’any passat).

La 11a Edició del Gegant de Pedra ha estat organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’Alberg de Segària, Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger, així com la col·laboració d’entitats locals i persones particulars.

El lliurament de trofeus es va produir a l’àrea de l’Alberg Municipal, on l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, van ser els encarregats de lliurar els premis, junt amb representants del Club d’Atletisme d’Ondara i de l’Alberg. La Regidora d’Esports ha agraït als participants la seua assistència i als col·laboradors la seua contribució a la prova. També ha donat l’enhorabona al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua magnífica organització. Cal recordar que des del Club d’Atletisme d’Ondara, com ja es va informar en la presentació de l’esdeveniment, es valora que aquesta edició d’enguany 2020 siga l’última del Gegant de Pedra, donada la complicada organització que comporta.

En la prova de 14.5 km, el primer corredor a arribar a la línia de meta va ser Gonzalo Ferrer Sobrecases – C.A. Sense Pressa El Verger, amb un temps d’1:17:01. En la prova de 21 km, el primer va ser Ben Mounsey – Calder Valley Fell Runners amb un temps d’1:52:37. Els tres primers corredors locals de la prova de 21Km van ser Ivan Payà (Ondara Tri-Esport), Jose A. Morera (C.A. Ondara) i Pau Enguix ( C.A. Ondara), i els tres primers locals en 14k van ser Blas Artesero (C.A. Ondara), Pep Giner (C.A. Ondara) i Raül Lara (C.A. Ondara).

Les classificacions de cada modalitat es poden consultar en la web de www.mychip.es

https://www.mychip.es/resultado/xi-gdp-ondara-11

Classificacions:

Carrera 14k:

Absoluta Fem.

1- Kirsty Hall – ribble Valley Harriers

2- Rosa Maria Lara Feliu – C.A. Gata

3- Àngela Gadea Català – C.A. Bèrnia

Absoluta Masc.

1-Gonzalo Ferrer Sobrecases – C.A. Sense Pressa El Verger

2- Alvan Salvà Estrugo – Grup Espeleològic Gata

3- Paco Savall Berenguer – Leon Dormido Unave

Local Masc.

1- Blas Artesero – C.A. Ondara

2- Pep Giner – C.A. Ondara

3- Raul Lara – C.A. Ondara

Carrera 21k:

Màster Fem.

1- Laurence Rastell – Dénia Corre

2- Kate Ayres – Ambleside AC

3- Mercedes Maset Sancho

Màster Masc.

1- Damian Salvador Artola – C.D. Sutrail

2- Fernando Arabí Arabí – G.E.Gata

3- Antonio L. Mas Mas – Marathon Crevillent

Veterans Fem.

1- Elisa Garcia Córcoles – Dénia Corre

2- Antonia Valero Signes – G.E. Gata

3- Encarna Cardona Gómez – Dénia Corre

Veterans Masc.

1- Ignaci Cardona Torres – C.A. Llebeig Xàbia

2- Llorenç Monserrat Bordes – Entrena Benissa

3- Pedro Martínez Gonzàlez – Esports Colau Trail

Sènior Fem.

1- Aida Pérez Moncho – Dénia Corre

2- Lydia Sala Ivars – Correcosteres

3- Mari Tamarit Galisteo – Komando Trail

Sènior Masc.

1- Ben Mounsey – Calder Valley Fell Runners

2- Fran De La Cruz Jordà – Entrena Benissa

3- Pol Rodríguez i Salvador – Dénia Corre

Promesa Fem.

No hi ha.

Promesa Masc.

1- David Santacreu Ivars

2- Dani Navarro

3- Carles Martí Ferrer – Atletisme Ginestar Benissa

Absoluta Femenina

1- Aida Pérez Moncho

2- Elisa Garcia Córcoles

3- Antonia Valero Signes

Absoluta Masc.

1- Ben Mounsey

2- Ignaci Cardona Torres

3- Fran De La Cruz Jordà

Locals 21k. (no hi ha femení)

1- Ivan Payà – Ondara Tri-Esport

2- Jose A. Morera – C.A. Ondara

3- Pau Enguix – C.A. Ondara

*Fotos: Club Atletisme Ondara  **

gegant de pedra fotos club atletisme (1)gegant de pedra fotos club atletisme (2) gegant de pedra fotos club atletisme (3)gegant de pedra fotos club atletisme (4) gegant de pedra fotos club atletisme (5)gegant de pedra fotos club atletisme (6) gegant de pedra fotos club atletisme (7)gegant de pedra fotos club atletisme (8) gegant de pedra fotos club atletisme (9)gegant de pedra fotos club atletisme (10) gegant de pedra fotos club atletisme (11)gegant de pedra fotos club atletisme (12) gegant de pedra fotos club atletisme (13)gegant de pedra fotos club atletisme (14) gegant de pedra fotos club atletisme (15)gegant de pedra fotos club atletisme (16) gegant de pedra fotos club atletisme (17)

Publicado en Actualitat, Esports.