L’EQUIP ALEVÍ A DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE GALOTXA JECV

alevins or autonomic (1) alevins or autonomic (2)

És l’únic equip de la província d’Alacant que s’ha proclamat campió autonòmic en aquesta modalitat en la present edició XXXVIII JECV

Ondara, 17.02.20. Ahir diumenge 16 de febrer es van disputar al carrer artificial de Meliana (València) les finals autonòmiques dels XXXVIII JECV en la modalitat de Galotxa, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, en les que competien el campió i subcampió provincial de València; el campió provincial d’Alacant, i campió provincial de Castelló. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, havia aconseguit classificar a l’equip aleví A, que es va proclamar campió provincial de galotxa el passat 8 de febrer en El Verger.

L’aleví A, format per Arnau Mas (rest), Dani Serra ( mitger) i José Miguel Sastre (punter/feridor), va realitzar ahir una espectacular demostració de joc, amb jugades molt estudiades, i va guanyar les seues dues partides, primer la semifinal contra Vinalesa (subcampió provincial de València)(25 – 0), i després la final contra Moixent (campió provincial de València), equip a què Ondara va guanyar per un contundent 25- 5, per la qual cosa es va proclamar campió Autonòmic de la modalitat de Galotxa. Es dóna la circumstància que l’aleví d’Ondara és l’únic equip de la província d’Alacant que s’ha alçat en el més alt del podi, en aquesta edició autonòmica de galotxa.

alevins i entrenador (1)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat els alevins de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pel seu esforç i resultats, així com als entrenadors de l’Escola, Juanma Garrido i Néstor Portes.

Podi Autonòmic XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa:

Categoria benjamí:

1. Masssamagrell

2. Meliana A

3. Sella-Relleu

4. Beniarbeig-El Verger

Categoria aleví:

1. Ondara A

2. Moixent

3. Vinalesa

4. Almassora

Categoria infantil:

1. Algímia

2. Massamagrell A

3. Orba

4. Vila-real

Categoria cadet:

1. Montserrat A

2. Massamagrell

3. Beniarbeig-El Verger

4. Vila-real1

Categoria juvenil Interprovincial:

1. Pobla Vallbona

2. Alfàs del Pi

3. Onda

4. Marquesat

Publicado en Actualitat, Esports.