RÀDIO LA VEU D’ONDARA PARTICIPA EN LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

Ahir, 13 de febrer, Ràdio La Veu d’Ondara va participar en la celebració del Dia Mundial de la Ràdio a València i que va organitzar la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, on està inclosa l’emissora del nostre poble. Durant tot el matí es va realitzar un programa amb la participació de les diferents emissores presents a l’acte, entre elles Ràdio la Veu d’Ondara.

Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, va ser l’encarregat d’obrir l’acte destacant l’existència d’emissores locals que són les que permeten que «les veïnes i els veïns puguen tindre un contacte directe amb tot allò que passa als seus pobles. Sense elles difícilment es podria entendre qualsevol espectre comunicatiu».

També va estar present José Ramiro, Alcalde d’Ondara, que va destacar la presència de Ràdio La Veu d’Ondara en la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ja que «permet que estigam presents, a través de programes que es realitzen a Ondara, en altres poblacions amb l’intercanvi de programes entre les diferents emissores de la Xarxa». També va afirmar que «una de les nostres propostes quan vam entrar al govern d’Ondara en 2015 va ser revitalitzar Ràdio La Veu d’Ondara perquè vam creure que havia de ser la veu de totes i de tots els ondarencs i així ho està sent en estos moments. Al cap i a la fi, es tracta d’una emissora del poble i totes i tots tenen el mateix dret a tindre veu alli, de la mateixa manera creiem que és un mitjà on totes les opinions, tots els pensaments i totes les idees han de tindre cabuda a Ràdio La Veu d’Ondara».

La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes està formada per emissores municipals de Castelló, València i Alacant amb el recolzament de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Un de les accions més importants és la col.laboració entre les diferents emissores per a l’intercanvi de programes. D’aquesta manera Ràdio La Veu d’Ondara emet programes d’altres emissores i altres poblaciones emeten programes de Ràdio La Veu d’Ondara.

Publicado en Actualitat.