CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 8 FEBRER 2020

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 42-12 PAIDOS

Els benjamins continuen per bon camí la seva formació i jugaren un bon partit front a Paidos. Els nostres menuts començaren el partit un poc despistats en defensa però a partir del segon quart millorà aquest aspecte i començaren a realitzar-se ràpids contraatacs que malauradament no sempre acabaven en cistella, aspecte aquest que s´haurà de continuar millorant.

El que si feren molt bé fou compartir la pilota buscant sempre al company millor posicionat per realitzar bons tirs a cistella.

Al cap i a la fi, bona victòria i bon matí de dissabte el que passaren els nostres benjamins.

IMG-20200208-WA0004 (1) IMG-20200208-WA0003

ALEVÍ FEMENÍ

EEM ONDARA 33-48 SAGRADO CORAZÓN GODELLA

El darrer dissabte l’aleví femení es va enfrontar davant un gran equip on la defensa era la seva ferramenta més ferma. El partit va començar molt malament per les nostres alevines fent un parcial en contra de 5-12. La reacció de les nostres no va arribar fins ben entrada la segona part de l’encontre on van poder fer uns bons parcials i una defensa com toca. La distància era massa gran per poder remuntar i les alevines es van dedicar a mostrar tot el que té que fer un bon equip com aquest. Al cap i la fi, les jugadores de Godella van ser millor que nosaltres en quasi tots els aspectes, tant defensiva com ofensivament demostrant el perquè son l’únic equip imbatut. La propera setmana tenim l’oportunitat de referse davant un gran conjunt com l’Almussafes. De segur que ens faran gaudir de la seva intensitat. Sempre amunt equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

Jornada aplazada al 9 de març.

INFANTIL MASCULÍ B

EEM ONDARA 34- 60 C.B.GENOVES

De nou viatge, aquesta vegada a Alcoi. Un partit que ens enfrontava als primers classificats de la lliga. En el primer quart ja ens van avisar de per qué son els primers classificats, un parcial de 17-0 amb una defensa pressionant a tot camp que ens feia perdre balons i donar mals passes, el que va fer que no aconseguirem passar de mig camp. En el segon quart seguiem en la mateixa dinàmica, poc encert, males accions dels nostres i una defensa que no deixava respir. En el tercer i quart quart, lluitarem i apretarem més en defensa aconseguint anotar també mes en atac, el que va fer que guanyaren eixos dos quarts, però així i tot en el sisé ens tancaren l’acta amb el marcador final de 63-23. Molta superioritat i molt a treballar.

IMG-20200208-WA0008IMG-20200208-WA0007 IMG-20200208-WA0006

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 70-55 CB PEGO

Dissabte de matí ens enfrontàvem davant un equip molt conegut amb el qual ja havíem jugat 3 vegades anteriors aquesta temporada sent partits bastant igualtats i que ens coneixíem massa. Després d’un primer quart igualat acabant amb lleugera avantatja per als visitants, els nostres es posaren per davant en el marcador i ja no l’abandonarien durant tot el mateix. Durant el partit, els ondarencs anaren ampliant l’avantatja i davant qualsevol intent de remuntada del rival els nostres reaccionaren molt bé tornant a posar terra per mig demostrant l’equip amb caràcter que son. Tornarem a jugar amb 8 jugadors justos aquest partit, i on quasi un quart sencer vàrem jugar amb 4 jugadors per l’expulsió d’un dels nostres jugadors i la no possible incorporació de cap altre al tindre que complir passarel·la. Destacar l’esforç que va tenir que fer l’equip, traient caràcter, i que a pesar de totes les dificultats es va tornar a veure l’equip que ens fa disfrutar i aconseguint una victòria molt merescuda i important per demostrar-se a ells mateixos del que son capaços. Molt bon partit i a seguir treballant en els entrenaments.

IMG-20200208-WA0001 IMG-20200208-WA0004 IMG-20200208-WA0002

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 35 – 38 CB PAIDOS

Segona derrota del Cadet B que a pesar del bon partit, no van poder guanyar al CB Paidos. Durant la major part de l’encontre les ondareres anaren per davant en el marcador sense poder despegar-se del rival. Les dianenses estigueren més afortunades en l’últim quart i s’emportaren la victòria.

CADET FEMENÍ A

CB LA VILA 44 – 37 EEM ONDARA

Dissabte a migdia es jugava l’encontre que marcaria el segon lloc en la classificació. Les ondareres eixiren derrotades des de l’inici del partit, pensant-se que era impossible guanyar. No és fins a després del descans on desperten i comencen a remontar en el marcador gràcies les ganes i intensitat que no havien tingut anteriorment.

JUNIOR MASCULÍC.B SALESIANOS 35-68 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit jugat en Alacant que dominaren els nostres jugadors gràcies a un brillant primer quart que acabà 8-24 on els ondarencs no deixaren que els alacantins entraren en el partit en cap moment.

El partit no fou gens vistós ni agradable de jugar degut a la defensa zonal que l´equip de Salesianos plantejà al llarg dels 40 minuts. De totes formes, els nostres júniors s´aplicaren en defensa, furtant molts balons i anotant moltes cistelles en ràpids contraatacs abans que els rivals pogueren montar la seva defensa. Sols la falta d´encert en el tir exterior (3/21 en triples) no permeté que la diferència en el tanteig fóra major.

Jugaren i anotaren: Andreu,Joan Soler 2, Genís 6, Pau 11, Arturo, Adrian 15, Rubén 23, Joan Crespo 2, Sergi 9.

IMG-20200208-WA0010 IMG-20200208-WA0011

Publicado en Esports.