LA REGIDORIA DE SANITAT ORGANITZA LA XERRADA “MENJAR SA, VIURE MILLOR” – COM CUIDAR I PROTEGIR EL NOSTRE MÚSCUL DEL PENSAMENT: EL CERVELL

comer sano vivir mejor ondara-01

13.02.20. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha organitzat per al divendres 28 de febrer la xerrada de salut sobre Menjar Sa, Viure millor “Com cuidar i protegir el nostre múscul del pensament: El cervell”.

La xerrada serà impartida pel Doctor Pere Cabrera al divendres 28 de febrer a les 19 hores en la Casa de Cultura d’Ondara.

Com protegir i millorar el nostre múscul del pensament: el cervell”

Parlarem del nostre òrgan del pensament i ho diferenciarem del coneixement, no és el mateix coneixement que pensament.

Després establirem un dialogue encaminat a conèixer la composició del nostre cervell i els nutrients mes convenients per a mantenir-ho en el millor estat de salut, també com prevenir les malalties neurodegeneratives que estan augmentant de manera tan alarmant: Parkinson, la demència senil, l’esclerosis múltiple, el ELA, i per descomptat l’epidèmia que està invadint el món de l’alzheimer.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.