GRAN PARTICIPACIÓ EN LA JORNADA “LA FAMÍLIA SOBRE RODES” PER A PRESENTAR EL PUMP TRACK D’ONDARA

especialistes (1)especialistes (2)

Ondara, 10.02.20. Centenars de persones, principalment famílies, van participar ahir diumenge 9 de febrer en la jornada organitzada per l’Ajuntament d’Ondara al parc Tossals per a donar a conèixer a la ciutadania el nou circuit de pump-track. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, que va participar en la jornada igual que altres membres de l’Equip de Govern, ha qualificat com un èxit aquesta iniciativa, que va estar organitzada en col·laboració amb Màxima Bikes i Club Ciclista Segària, donada la seua alta participació.

“La família sobre rodes” va començar amb un passeig familiar en bicicleta per Ondara, on es va comptar amb l’acompanyament de la Policia Local, Màxima Bikes i Club Ciclista Segària.

volta en bicijornada

A continuació es va oferir un esmorzar saludable al costat del circuit (fruita, sucs naturals, coques…) i es va realitzar una vistosa exhibició a càrrec d’especialistes del pump-track Sant Vicent, que van fer espectaculars bots.

especialistes (3)especialistes (4) especialistes (5)especialistes (6)

Després, els usuaris van poder continuar gaudint d’aquest circuit. La Policia Local va assessorar sobre la normativa i proteccions necessàries als usuaris, i Màxima Bikes va prestar bicicletes de demostració.

participants (1)participants (2) participants (3) especialistes (7)

La jornada va comptar amb participants de totes les edats i de tota la comarca, que van vindre a provar aquest recentment inaugurat circuit de pump-track. A més, també s’ha instal·lat en aquest àrea un circuit de calistènia (ambdós projectes, construïts per l’Ajuntament d’Ondara i sufragats amb els Pressuposts Participatius d’Ondara 2018). En un altre dels quadrants del parc Tossals, s’ha creat una zona per a jugar a la petanca. Amb l’esdeveniment celebrat ahir i dirigit a tota la ciutadania, es pretenia donar a conèixer aquestes instal·lacions, així com explicar les seues normes d’ús. Cal destacar que des que es va obrir al públic, el passat 30 de gener, la instal·lació està registrant una gran afluència d’usuaris de totes les edats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.