L’ALEVÍ A DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA GUANYA L’OR EN LA FINAL PROVINCIAL DE GALOTXA JECV

Els equips Benjamí A i Juvenil van aconseguir el bronze provincial, mentres que l’equip cadet va aconseguir un meritori 4t lloc

Ondara, 10.02.20. Aquest cap de setmana s’han disputat al carrer artificial d’El Verger les finals provincials dels XXXVIII JECV en la modalitat de Galotxa, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, havia aconseguit classificar a 4 equips per a la fase final: Benjamí A, Aleví A, Cadet i Juvenil (equips que van jugar en primer lloc les semifinals, i després la partida final).

L’aleví A, format per Arnau Mas (rest), Dani Serra (mitger) i José Miguel Sastre (punter/feridor), va guanyar les seues dos partides, primer la semifinal contra Finestrat, i després la final contra Sella -Relleu, per la qual cosa es va proclamar campió provincial de Galotxa, i jugarà pròximament la final autonòmica contra els millors equips de València i Castelló.

alevins or (2) alevins or (3)

Els equips Benjamí A (integrat per Alma Contrí, Marc Domènech, Izan Garcia i Joan Garrido) i Juvenil (Andreu Mas, Josep Sapena, Felipe Costa i Adrián Duro) van aconseguir el bronze provincial (en perdre ambdós les seues semifinals, però després guanyar la partida pel tercer lloc), mentre que l’equip cadet d’Ondara (Gorka Arbona, Genís Moreno, Luca Mahíques i Quico Roselló) va aconseguir un meritori 4t lloc provincial.

benjamins bronze (2) benjamins bronze (3)

juvenils bronze (1) juvenils bronze (3)

cadets 4t (2) cadets 4t (4)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va lliurar trofeus en la final, ha felicitat als equips de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pel seu esforç i resultats, així com als entrenadors de l’Escola, Juanma Garrido i Néstor Portes.

Els campions provincials jugaran la fase final Autonòmica el diumenge 16 de febrer a Meliana, amb els millors equips de Castelló i València.

Pòdium provincial d’Alacant dels XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana:

Categoria benjamí

1-Sella-Relleu

2-Beniarbeig-El Verger

3-Ondara

4-Finestrat

Categoria aleví

1-Ondara A

2-Sella-Relleu

3-Finestrat tercer

4-Beniarbeig-El Verger

Categoria infantil

1- Orba

2- Beniarbeig- el Verter

3- Sella-Relleu

4- Petrer

Categoria cadet

1-Beniarbeig-El Verger

2-Murla

3-Benidorm

4-Ondara

Categoria juvenil:

1- Alfàs del Pi

2- Beniarbeig- El Verger

3- Ondara

4- Sella-Relleu

Publicado en Actualitat, Esports.