CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 1 FEBRER 2020

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 31-11 BENISSA

Victòria clara dels benjamins gràcies a una bona defensa al llarg de tot el partit que permeté cistelles fàcils i on comença a veures una major lluita pel rebot i en el punteig dels tirs dels equips contrincants.

Els ondarencs continuen fallant moltes entrades i tirs i això és el que intentaran millorar en els propers entrenaments. Per contra, cal destacar la millora que es veu en les eixides de contraatac i poc a poc en l´ocupació d´espais dins la pista.

IMG-20200201-WA0000IMG-20200201-WA0002 (1) IMG-20200201-WA0001 (1)

ALEVÍ FEMENÍ

PICANYA 53-55 EEM ONDARA

El darrer dissabte les nostres alevines van jugar el partit més emocionant de tota la temporada. Partit d’infart que no es va resoldre fins els últims segons. El partit va començar prou de cara per a les nostres amb un marcador de 2-10. El segon quart va tindre la mateixa constant de tot l’encontre amb un marcador apretat fent un joc en atac ambdós equips molt fluït. En cap moment l’equip de Picanya es va posar al capdavant del marcador. En els últims minuts aquest equip ens té acostumat a patir, on les jugadores de Picanya van empatar el partit. L’última jugada del partit va ser determinant on les nostres finalitzaren una bona jugada fent una defensa perfecta després. Bé, una altra victòria molt justeta que no reflexa el bon estat del bàsquet femení ondarenc.Vull donar les gràcies als pares i mares que es van desplaçar amb tot l’equip per donar suport. Sempre amunt equip!.

IMG-20200201-WA0006 IMG-20200201-WA0005 IMG-20200201-WA0004

ALEVÍ MASCULÍ

C.B. IFACH 53- 13 EEM ONDARA

De nou diumenge ens tocava viatjar a Calp. Ja des de l’escalfament l’equip no estava com altres vegades, entraren en una dinàmica negativa, diguem que per baixes de jugadors, per no tindre costum de jugar diumenge, pel viatje… excuses totes les que vullguem. L’objectiu en aquest partit va ser el de ser capaços d’aprendre de les circumstàncies del partit. ( Parcial de 14- 2 en el primer Quart i jugadors que es borraven del partit) El més important a treballar per tant, d’avuí en avant, es el respecte entre companys, el respecte a les decisions tant arbitrals, com dels entrenadors i el diàleg positiu entre tots el que formem el món del bàsquet. Pot ser així aconseguim jugar com un equip i millorar els resultats.

INFANTIL MASCULÍ B

EEM ONDARA 34- 60 C.B.GENOVES

Partit en casa contra Genovés, jugadors infantils tots ells de segon any. Es presentava un partit complicat i així es va veure en el marcador ja des del segón quart (8-17) ens faltava encert de cara a cistella i estar més atents en l’eixida de baló, perquè vam regalar molts balons a l’equip rival que van aprofitar en cistelles ràpides. A principi de la segona part ens proposem guanyar cada quart de 4 punts per tal de remuntar en el marcador, ja que anàvem perdent 16-31. Vam eixir molt actius i motivats per tal d’aconseguir el repte i així va ser en el cinqué quart amb un parcial de 6-1. Però l’equip del Genovés no es va relaxar en cap moment i en els darrers 3 quarts del partit va continuar sumant punts sense permetre’ns acostar-nos en el marcador i augmentant més la diferència.

IMG-20200201-WA0007 IMG-20200201-WA0009

INFANTIL MASCULÍ A

XÀTIVA VALÈNCIA 61-37 EEM ONDARA

Dissabte de mati ens desplaçàvem fins la ciutat de València per jugar davant un equip que en la anterior fase havia jugat en la màxima categoria Autonòmica de la CV. Així doncs es presentava un partit complicat, on tornàvem a ser 8 jugadors justos, degut a les lesions que arrastra l’equip de setmanes arrere i sense cap reforç de l’infantil B. Després de 3’ inicials d’intercanvi de cistelles, els locals pegaren una espenta distanciant-se ja en els dos primers quarts, i tenint nosaltres que anar a remolc. Dos següents quarts on els nostres ja començaren a entrar en partit permetent arribar al descans amb desavantatge de 10 punts. Però després de la represa un altre gran parcial local els tornava a distanciar, sent els altres tres finals molt igualats i competits, però que en aquesta lliga Preferent qualsevol mínim moment de distracció o errada els equips castiguen durament. Sensacions creuades les que ens deixen els partits, demostrant poder competir en certs moments, però on amb una major profunditat de banqueta, disponibilitats i aportació de tots es podria competir millor. Toca no decaure, continuar treballant i aprendre de cada partit per ser millors jugadors.

IMG-20200201-WA0001 IMG-20200201-WA0002

CADET FEMENÍ B

CB ALMUSSAFES 64 – 32 EEM ONDARA

Dissabte passat, per la vesprada, el Cadet b es desplaçava a Almussafes per a enfrontar-se a les líders del grup.

S’esperava un partit complicat però encara es va fer més difícil degut a l’actitud de derrota que tenien les jugadores ondarenques.

Van haver minuts molt bons que pujaren la moral de les visitants i això afavori que no tancaren el marcador. Seguim treballant i millorant en joc cada dia.

CADET FEMENÍ A

EEM ONDARA 50 – 25 CB CALP

El passat dissabte el Cadet A jugava en casa contra el Calp. El resultat final es fruit de la intensitat defensiva de la primera part de l’encontre, on les ondarenques pressionaren tota la pista i es desmarcaren prompte en el marcador. Gran treball i gran equip que esperem es classifique per a la següent fase

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 55-42 ADESAVI

Victòria de molt de mèrit la que aconseguiren el juniors front l¨ADESAVI de Sant Vicent del Raspeig. Un equip amb molta més alçada que la nostra i amb una defensa intensa.

El partit es caracteritzà per un ritme frenètic amb atacs molt ràpids, sense elaborar els atacs i sense que cap jugador aconseguira la pausa que es necessitava en alguns moments, cosa que acabà provocant moltes pèrdues de baló en ambdós equips.

En els d´Ondara continuà fent-se de notar l´absència dels seus dos bases però el caràcter i l´intensitat de la resta de components de l´equip els permeté endur-se una victòria molt treballada gràcies a un molt bon últim període que s´endugueren els ondarencs per 16-6.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 2,Joan Soler, Genís 4, Pau 23, Arturo, Adrian 16, Rubén 8, Joan Crespo 2.

Publicado en Esports.