LA JORNADA “LA FAMÍLIA SOBRE RODES” DONARÀ A CONÈIXER EL PUMP TRACK D’ONDARA AQUEST DIUMENGE 9 DE FEBRER

PUMPTRACK-EN-FAMILIA-horitzontal

Ondara, 04.02.20. Aquest diumenge 9 de febrer se celebrarà a Ondara, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara en col·laboració amb Màxima Bikes i Club Ciclista Segària, la jornada titulada “La família sobre rodes”. Un esdeveniment dirigit a tota la ciutadania, amb el que es pretén donar a conèixer el nou circuit de pump track que s’ha construït per l’Ajuntament d’Ondara en part del parc Tossals, així com explicar les seues normes d’ús.

La jornada començarà amb una volta amb bicicleta pel nucli urbà. L’eixida serà a les 10 hores, sent la concentració i punt de trobada en el pumptrack. Se circularà per diversos carrers del centre d’Ondara (degudament senyalitzats), i la ruta culminarà en el parc Tossals sobre les 10:45 hores; moment en què des de l’Ajuntament d’Ondara s’oferirà un esmorzar saludable a tots els participants. A continuació, sobre les 11:45 hores, es realitzarà l’explicació sobre l’ús de la instal·lació, i una espectacular demostració a càrrec d’especialistes. Per a acabar la jornada amb la pràctica lliure per part dels usuaris.

Cal destacar que aquest passat cap de setmana, el primer en que el circuit estava obert, la instal·lació va registrar una gran afluència d’usuaris de totes les edats. Des de l’Ajuntament d’Ondara es demana civisme a l’hora d’usar la instal·lació, i es recorda que el pump-track és un espai públic, on cal respectar a totes i tots els usuaris. A més es recorda que el pump-track té unes normes d’utilització: és obligatori portar casc i proteccions; els menors han d’estar acompanyats; està prohibida l’entrada de vehicles de motor i d’animals, així com entrar a peu i transitar en sentit contrari.

primer cap de setmana pump track (1)primer cap de setmana pump track (2) primer cap de setmana pump track (3)primer cap de setmana pump track (4) primer cap de setmana pump track (5)primer cap de setmana pump track (6)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.