EL DIUMENGE 16 DE FEBRER SE CELEBRA EL XI GEGANT DE PEDRA A LA SERRA DE SEGÀRIA

gegant pedra

Per segon any, aquesta prova s’integra en el II Circuit Trail la Marina, que està format per curses en 13 pobles

Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 14,5 i 21 quilòmetres) i una de caminants (14,5 km)

Ondara, 03.02.20. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 16 de febrer de 2020 la marxa i carrera per muntanya XI Gegant de Pedra (GDP XI), que discorrerà per la Serra de Segària. La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 14,5 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14,5 quilòmetres. La prova ha sigut presentada hui a l’Ajuntament d’Ondara per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner; i de l’Alberg de Segària, Rubén Fornés. Des del Club d’Atletisme d’Ondara es valora que aquesta edició d’enguany 2020, siga l’última del Gegant de Pedra, donada la complicada organització que comporta.

presentacio gegant pedra

Cal destacar que el XI Gegant de Pedra està inclòs, per segon any consecutiu, al II Circuit Trail la Marina, que està integrat per 13 curses en 13 pobles (Xaló, Pego, Gata, Calp, Callosa, Llíber, Pedreguer, Ondara, Senija, Benissa, Benialí, Orba i Cofrides). Unes curses que es van iniciar al novembre de 2019 i finalitzaran al mes de maig de 2020.

Les inscripcions per al XI Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es, i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36). La quota d’inscripció és de 15 euros (limitada a 750 participants). L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 16 de febrer per als corredors que facen 21 quilòmetres; a les 9 hores per als corredors que facen 14,5 quilòmetres, i a les 9:05 hores per als caminants (14,5 km). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

El XI Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

Publicado en Actualitat, Esports.