EL PRADO D’ONDARA ACULL “TRIDIMENSIONALITAT V” DEL 7 DE FEBRER A L’1 DE MARÇ 2020

banner A3_la veu ondara_art al prado 2020_

L’edifici tornarà a albergar noves instal·lacions d’art contemporani, a càrrec de 17 artistes de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives Gata 2020

Ondara. 28.01.20. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat l’exposició “Tridimensionalitat V”; una proposta artística contemporània que, per cinquè any consecutiu, prendrà com a escenari el Prado; emplaçament que ja està consolidat com una mostra de referència dins de les arts plàstiques en la comarca. Atenent a les excepcionals condicions del Prado per a albergar instal·lacions d’art contemporani, es repeteix aquesta ubicació amb una nova edició de l’exposició, que va tenir un gran èxit en les seues edicions de 2016, 2017, 2018 i 2019.

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha explicat que el Prado tornarà a ser una plataforma per a l’exhibició de diverses propostes plàstiques i instal·lacions d’art contemporani a càrrec d’artistes de la comarca, que podran ser visitades pel públic en aquesta cinquena edició durant quatre caps de setmana, del 7 de febrer a l’1 de març de 2020. La mostra s’inaugurarà el divendres 7 de febrer a les 19 hores. Es podrà visitar al Prado els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 18:00 a 20:00 hores, i els dissabtes i diumenges també en horari matutí, de 11:30 a 13:30 hores.

Tridimensionalitat V anirà a càrrec de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives Gata 2020, i comptarà amb les instal·lacions artístiques de dèsset artistes de la Marina Alta: Manuela Paszkowsky, Said Ben Salah, Conchi García, Joan Roselló, Mar Fornés, Anna Climent, Mariví Puigcerver, Pep Aguilar, M.ª Isabel de Piero, M.ª José Cholbi, Guido Bonpadre, Genoveva Regidor, Tagomago, Blanca Hernando, Isabel Soler, Oslvaldo Sánchez, i Héctor Lloret.

Publicado en Actualitat, Cultura.