CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 25 GENER 2020

BENJAMINS

TEULADA 18-17 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els benjamins jugaren un partit molt complet front al Teulada on anaren per davant al tanteig al llarg de tot el partit però la falta d´encert en el tir i alguns despistes defensius no els permeté distanciar-se al marcador.

El Teulada es posà per primera vegada davant al tanteig amb una cistella a falta de 10 segons i els ondarencs no pogueren anotar en l´últim tir. Molta emoció, molts nervis i diversió per als nostres menuts.

ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS 27-46 BÀSQUET PEGO

En el segon partit dels benjamins d´aquesta setmana s´enfrontaren als líders de la lliga i realitzaren el partit més complet i encertat de la temporada a pesar de la derrota.

Els joves ondarencs defeneren amb molta intensitat i intel.ligència i realitzaren uns contraatacs de molt de nivell passant-se el baló el que reflexa tot el que van millorant.

ALEVÍ FEMENÍ

EEM ONDARA 52-32 XÀBIA

Aquest cap de setmana ens tocava jugar en casa davant l’aleví femení de Xàbia. El partit va començar de cara per les nostres alevines, fent uns parcials inicials quasi perfectes. En el tercer quart el resultat era de 25-5 i tot feia preveure que seria un encontre ben fàcil. Res d’això, les jugadores de Xàbia van eixir en la segona part amb ganes de retallar el marcador fent un joc molt efectiu on les nostres no podien fer quasi res. La reacció de les nostres no va arribar fins l’últim quart on les totes les jugadores en conjunt van demostrar perquè estan al capdavant de la classificació. Bé, un altre encontre on anem millorant encara que siga poc a poc. La setmana que ve ens espera el segon classificat que de segur ens farà treure tot el millor de nosaltres. Ànim equip i sempre amunt.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 43- 13 EEM EL VERGER

Tercera jornada de lliga amb partit en casa contra els veïns de Verger, que vingueren amb 8 jugadors al partit. En el primer cuarto es va veure un partit molt igualar amb cistelles dels dos equips. A partir del segón quart, els nostres van apretar més en defensa i aconseguiren anar-se’n en el marcador. Enhorabona al Verger per l’esforç del partit i el mantindre un equip en aquesta lliga. A seguir creixent!!

INFANTIL MASCULÍ

CB IFACH CALPE 25- 47 EEM ONDARA.

De nou juguem fora, aquesta vegada en Calp. Partit dur en quant a contactes forts, que van saber aguantar. Amb una defensa presionant molt intensa i un atac fluït aconseguírem l’avantatge en el marcador. En cada partit va donant-se a vore la millora individual de cada jugador tant técnicament en situaciones d’ú contra ú en atac, com també en defensa i per damunt de tot com a equip, enllaçant joc interior i exterior amb molts bons resultats i jugades que dona gusta contemplar.

Enhorabona i a seguir treballant així de dur!!

IMG-20200126-WA0001IMG-20200126-WA0002 IMG-20200126-WA0000

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 42–83 CB ILICITANO

Partit davant un rival que va demostrar el per què conten els seus partits per victòries en aquesta fase y demostrant ser un gran equip, molt físic, el qual juga un basquet ràpid i vertical en equip i on tots i cadascun dels seus components aporten dins de pista en ambdós costats del camp. Per contra, els nostres, no realitzaren un partit gens bo, molt blanets en defensa i atac sense idees clares durant quasi la totalitat del partit. Jugadors alguns que passen desapercebuts dins de pista. Merescuda victòria visitant, no real la diferència, però si clara, on des del primer moment eixiren molt intensos, cosa que els nostres no varen fer i en aquest nivell el rival castiga qualsevol error. Donar l’enhorabona a l’Ilicitano per les ganes, la intensitat i el joc demostrat durant tot el partit. Nosaltres toca treballar de valent per millorar cadascun dels detalls i aspectes que no es veuen als partits i els qual haurem de aconseguir per poder competir.

IMG-20200125-WA0005 IMG-20200125-WA0004

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 35 – 34 CB PEGO

Diumenge passat el cadet B va disputar en casa la tercera jornada de la fase. Aquesta vegada rebiem al CB Pego, equip que ja coneixiem en la primera fase, en la que jugaren contra el Cadet A.

El partit va estar igualat i molt intens, sobre tot en defensa, i a pesar de l’ajustat marcador, durant el partit, l’equip local anava controlant l’encontre amb 6-8 punts de ventatja. El nerviosisme dels ultims minuts provocaren algunes errades en el joc, pero no va trascendir en el resultat final.

CADET FEMENÍ A

CB ELX 64 – 70 EEM ONDARA

El passat dissabte el Cadet A es desplaçava a Elx per a disputar la tercera jornada. Va estar un partit molt intens en defensa i amb grans contra-atacs que afavoriren que les ondarenques arribaren a fer els 70 punts de l’encontre. A pesar de la dificultat de l’encontre, s’aconseguí la victoria que motivava a les jugadores el dia següent front al Muro, encontre aplaçat de la jornada anterior que guanyaren 35 a 29.

JUNIOR MASCULÍ

TERRALFAS 51-63 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els júniors viatjaren fins l´Alfàs amb la baixa dels seus bases amb tota la problemàtica que això implica en el desenvolupament del joc col.lectiu però fora de buscar excuses, la resta de jugadors supliren l´absència amb molta seriositat i realitzant un bon joc.

El primer quart estigué igualat i no fou fins al principi del segon quart quan s´aconseguí un còmode avantage de fins a 20 punts que permeté als ondarencs jugar amb tranquil.litat i tindre el partit controlat en tot moment.

La clau del partit foren els ràpids contraatacs i la superioritat dels nostres jugadors en les penetracions 1×1 i sols la relaxació de lúltim quart permeté als locals apropar-se al tanteig.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 2, Genís 8, Pau 22, Arturo 2, Adrian 15, Rubén 15, Joan Crespo.

IMG-20200128-WA0005 IMG-20200128-WA0004 IMG-20200128-WA0006

Publicado en Esports.