GRAN ASSISTÈNCIA ALS ACTES DEL MIG ANY DE SANT JAUME D’ONDARA 2020

Centenars de persones van gaudir de les activitats, que van comptar amb propostes per a totes les edats: pilota, cercavila, música en directe, danses de món, “bous amb carretons”, parc infantil, disc mòbil i paella

Ondara, 27.01.20. Dissabte passat 25 de gener, Ondara va celebrar el Mig Any de Sant Jaume 2020 amb diversos actes i activitats, que van comptar amb una altíssima participació. Una celebració organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis.

Les activitats del Mig Any de Sant Jaume van començar al Prado, on menuts i majors van participar al matí en el parc infantil amb unflables, bou mecànic i activitats.

mig any sant jaume 2020 (4)mig any sant jaume 2020 (19)

A la vesprada, xiquets i xiquetes de totes les edats, acompanyats pels seus familiars, van participar en la solta de “bous amb carretons” en la plaça del Convent, que va ser un èxit total, i en la que els més menuts es van divertir moltíssim. L’eixida de l’entrada dels carretons, igual que a l’estiu, es va realitzar des de la Placeta de Les Escoles, perquè també pogueren gaudir les persones majors de la Residència, que s’ho van passar d’allò més bé.

davcarretons (16) carretons (19)carretons (32) carretons (40)carretons (44) carretons (46)

Al migdia, la cercavila amb la Xaranga l’Atril va comptar amb la presència de moltes penyes i quintades (encapçalades per la Quintà 2020, que va pujar al balcó de l’Ajuntament) i la paella del Mig Any en el Prado va ser tot un èxit de participació i va comptar amb l’assistència de més de 500 persones, agrupades per penyes i quintades.

mig any 2020 (3)mig any 2020 (2)

mig any sant jaume 2020 (7)mig any sant jaume 2020 (1)

mig any sant jaume 2020 (9)

mig any sant jaume 2020 (16)mig any sant jaume 2020 (14)

mig any sant jaume 2020 (2)mig any 2020 (5)

A la paella li va seguir una disc mòbil amb DJ Montaner i una festa amb música en directe a càrrec de l’orquestra No Comment en la carpa annexa al Prado. A més es va oferir com a novetat un taller de danses del món.

mig any sant jaume 2020 (20)dav

En l’àmbit esportiu, el trinquet municipal d’Ondara va congregar a la vesprada als amants de la pilota en el “trinquetet”, per a les partides de penyes del Mig Any de Sant Jaume, que van jugar en aquesta ocasió al rebotet. La jornada va comptar amb la participació de 6 penyes: quintos 2020, prequintos 2020, Garrot i Pa dur, Xiroia, Trabuc A i Trabuc B.

mig any sant jaume 2020 pilota (12)mig any sant jaume 2020 pilota (13)

El Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Miguel Gomis, ha valorat positivament totes les activitats celebrades amb motiu del Mig Any de Sant Jaume, indicant que aquesta oferta festiva i d’oci va destacar per la seua bona organització, l’alta participació i el bon ambient que es va poder apreciar entre els assistents, que van viure aquest avanç de les Festes de Sant Jaume amb molta il·lusió i entusiasme. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Club de Pilota, el Bar Trinquet, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

Més fotos Mig Any Sant Jaume:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2916025448417544

Publicado en Actualitat, Ajuntament.