Ajuntaments, associacions i gestors de recursos creen una comissió de treball sobre salut mental a la Marina Alta

* Nota de premsa Ajuntament de Dénia *

FOTO SALUT MENTAL

Ajuntaments, associacions i gestors de recursos creen una comissió de treball sobre salut mental a la Marina Alta

Dénia (27.01.2020).- Representants de regidories de Sanitat i de Benestar Social de poblacions de la comarca, associacions i gestors de recursos que treballen per la salut mental a la Marina Alta es van reunir la setmana passada a Dénia per a constituir una comissió de treball amb l’objectiu comú de reconéixer les necessitats del col·lectiu i unir esforços per a treballar conjuntament amb la finalitat de cobrir-les. (**En la Comissió va participar la Regidora de Sanitat i Serveis Socials d’Ondara, M.ª Carmen Velázquez).

Històricament, la Marina Alta ha estat i continua estant totalment desproveïda de d’infraestructures proporcionades per les administracions públiques i sols es disposa de recursos que depenen dels ajuntaments més sensibilitzats amb l’atenció a les persones amb problemes de salut mental.

Des de la comissió per la salut mental de la Marina Alta es vol donar major visibilitat a esta problemàtica i per això és tan necessària la implicació de tots els agents que treballen per la salut mental a la comarca.

La comissió es reunirà de manera periòdica per a treballar de manera conjunta i, entre unes altres accions, demanà a les diferents conselleries de la Generalitat Valenciana implicades, com ara Sanitat, Igualtat i Polítiques Inclusives o Educació, la millora de la situació a través de la inversió equitativa en relació a altres comarques.

La propera trobada dels membres de la comissió tindrà lloc a finals del mes de març. En esta reunió es posaran en comú les problemàtiques diverses relacionades amb salut mental a la Marina Alta, es prioritzaran les accions amb què afrontar-les i es constituiran grups de treball per a desenvolupar les propostes.

* Nota de premsa Ajuntament de Dénia *

Publicado en Actualitat, Associacions.