ONDARA CELEBRARÀ LA TRADICIONAL BENEDICCIÓ D’ANIMALS AQUEST DIUMENGE 19 DE GENER 2020

sant antoni ondara 2019 (7)

El dissabte 18, els Festers del Crist 2020 organitzen el sopar i foguera de Sant Antoni

El dissabte també eixiran els Carreters en cercavila des de l’Aulari, i faran una ruta per arreplegar mobles de fusta menuts per a la foguera

Ondara, 14.01.20. La celebració de la tradicional Benedicció d’Animals a Ondara en honor a Sant Antoni tindrà lloc aquest diumenge 19 de gener de 2020; un acte que estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis.

Any rere any, són centenars les persones que es congreguen al Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Hi haurà una concentració de cavalls al costat del Prado, per a realitzar una cercavila des de les 12 hores pels carrers del poble. Paral·lelament, a les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni en l’Església, i es traslladarà enfront del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

sant antoni ondara 2019 (1)sant antoni ondara 2019 (2) sant antoni ondara 2019 (3)sant antoni ondara 2019 (4)

D’altra banda, els Festers del Crist 2020 han organitzat per a aquest dissabte 18 de gener la celebració de la foguera de Sant Antoni i sopar tradicional al recinte d’El Prado. Serà a les 21:30 hores (la foguera des de les 20 hores), i hi haurà música i servei de barra. Els tiquets per al sopar es poden adquirir en els Festers del Crist 2020 (20 euros per persona).

79528118_148160559928649_3275534577543675904_o

Quant a la foguera, el dissabte 18 de gener a les 16 hores eixiran els Carreters en cercavila des de l’Aulari, i faran una ruta per arreplegar mobles de fusta menuts que la gent podrà deixar en 4 punts: Plaça 9 d’Octubre, Escoleta, Ronda Generalitat i parking del carrer Nacions Sense estat. D’ací aniran a descarregar els mobles en el lloc on es farà la foguera, al costat del Prado. Les persones interessades que tinguen algun moble de fusta per a cremar, poden deixar-ho en algun d’aquests llocs i participar en la foguera, o també el poden portar directament a la foguera.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.