VALENTES I POSITIVES VAN OFERIR A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA LA NIT DE SAINETS A BENEFICI DE L’AECC

valentes i positives (1)

valentes i positives (8) valentes i positives (9)

Ondara, 13.01.20. Dissabte passat 11 de gener, l’agrupació “Valentes i positives” de Pedreguer va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara la seua nit de sainets, amb la interpretació de dos divertides obres: «El Balneari» i «Sopar del Rei”. Una actuació que va aconseguir omplir de gom a gom l’Auditori Municipal d’Ondara, ja que es van vendre totes les entrades per una bona causa, i és que l’obra es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

valentes i positives (2)valentes i positives (3) valentes i positives (4)valentes i positives (5)

Valentes i Positives és un grup de teatre format per una trentena de dones de Pedreguer que han patit càncer, i que aquesta temporada ha tornat tals escenaris amb dos nous muntatges de la guionista i directora Paqui Garcia. Es tracta dels sainets Balneari i Sopar del rei. Aquest és el quart any de gira. Este grup singular va sorgir l’any 2016 amb un doble objectiu: difondre el missatge positiu a través del teatre de que és possible vèncer aquesta malaltia i, a més, recaptar fons per a causes benèfiques. En tres temporades, les seues representacions en diferents pobles de la comarca han aconseguit recaptar una considerable suma de diners lliurats a entitats que lluiten contra el càncer, a més de conscienciar i ser un exemple de superació.

valentes i positives (10) valentes i positives (11)

valentes i positives (6)valentes i positives (7)

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.