CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 11 GENER 2020

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 34-14 GATA

Tercera victòria consecutiva que obtenen els nostres benjamins que dona una idea de com estan millorant poc a poc. En aquest partit estigueren més encertats en les entrades a cistella realitzant un brillant primer quart (10-2) i tot i que el partit estigué igualat a partir del segon període, els ondarencs continuaren realitzant un bon joc de passes i controlaren el partit en tot moment.

Ara a millorar aspectes com el rebot i la defensa per a continuar en la seva formació.

IMG-20200111-WA0005 IMG-20200111-WA0004 IMG-20200111-WA0006

ALEVÍ FEMENÍ

EEM ONDARA 52-12 PEDREGUER 09

Aquest dissabte les alevines començaven la segona fasse davant de l’aleví femení de Pedreguer. El partit va començar amb un gran encert cara cistella fent un bon parcial en el marcador. El joc de les nostres era ben bo tant en atac com en defensa. Les jugadores pedregueres no podien quasi penetrar degut a la bona defensa en ajudes de les ondarenques. A la mitja part el partit es va igualar més amb una molt bona reacció de l’equip visitant. Al cap i la fi, en els últims quarts les nostres alevines van demostrar ser un bon equip que pot enfrontar-se davant de qualsevol. L’actitud de les nostres alevines va ser perfecta donant joc a les jugadores més noves. Bé, primer partit guanyat i ara a enfrontar-se fora de casa al Tabernes de la Valldigna. Sempre avant equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 26- 54 BENIDORM BLANC

Nou any, nova lliga, nou nivell. Començàvem competint en el nivell més alt i no estavem preparats ni per a eixe ritme, eixa velocitat i eixos contactes. Vam aconseguir aguantar el primer quart en el marcador, però després Benidorm va anar trobant avantage en el marcador que va ens va ser molt difícil remuntar. Una millora defensiva i una millor presa de decisions haguera mostrat un resultat ben diferent. En aquest lliçó apresa comencem la setmana amb força per a treballar per a superar-nos a nosaltres mateixa.

A seguir creixent!!

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 21-62 C.B. BANYERES

Aquest dissabte començàvem nova lliga i nou nivell i en el desenvolupament del partit vam ser conscients de que hi ha encara molt per a treballar per a poder competir amb la intensitat i ritme que aquesta nova competició demana. Ara hi ha que fer-se grans, i anar a poc a poc superant-nos a nosaltres mateixa, amb molt de compromís en cada entrenament. A aprendre d’aquest partit i a treballar de cara els pròxims encontres!

20200111_112707 20200111_112741

IMG-20200113-WA0004

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 68-53 CA MONTEMAR

Primer partit de la segona fase, en Preferent, on rebíem un club amb enorme tradició de bàsquet a la ciutat d’Alacant, que a més venia de jugar al màxim nivell autonòmic en la primera fase de N1. Aquesta segona fase l’objectiu de l’equip és competir, aprendre i millorar al màxim i en aquest primer partit ho varen aconseguir, tret dels primers 4 minuts a l’inici de partit on el Montemar comença dominant el partit fent-nos un parcial de 0-11. Tanquem el quart amb 5 punts seguits i entrant en partit. A partir d’ací els nostres pugen la intensitat defensiva i comencen a dominar el partit, tot i que en el rebot encara patim degut a la superioritat física del rival arribant al descans amb empat. La segona meitat comença amb poca anotació pels dos equips, però els nostres pugen més el ritme, treballant molt bé en ambdues parts del camp i emportant-se una victòria merescuda de gran mèrit, més tenint en compte que un dels nostres jugadors importants no pot jugar per lesió i tenint que reforçar l’equip amb jugadors de l’infantil B. Gran primer partit dels nostres i primera victòria per demostrar que este equip té caràcter i pot competir davant qualsevol equip.

IMG-20200111-WA0005 (1) IMG-20200111-WA0006 (1)

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 53 – 51 CB GENOVÉS

Diumenge passat el cadet B va disputar en casa la seua primera jornada en aquesta segona fase de la temporada. Rebien al conjunt valencià de Genovés, el qual no havia tingut molts bons resultats en la primera fase. Les ondarenques van eixir adormides i això va fer que començaren a endarrerides en el marcador. Així i tot, uns bons 3r i 4t quarts, van fer que al descans el marcador es quedara igualat 22 a 22. Després l’encontre va seguir amb ràfegues de punts per part d’ambdós equips fins arribar al final de l’encontre empatades.

La prórroga va decidir el guanyador on el conjunt local, a pesar del nerviosisme del moment, va saber aguantar i treballar bé tant la defensa com l’atac.

CADET FEMENÍ A

CBJ ALCOI 59 – 35 EEM ONDARA

El passat dissabte el Cadet A es desplaçava a Alcoi per a disputar, a priori, un partit complicat. L’Alcoi venia de quedar segon en el seu grup i a més jugaven esta primera jornada en casa. Les ondarenques tenien 3 baixes en la plantilla i van haver de donar el màxim durant tot l’encontre. El partit va estar ben igualat llevat de dos quarts en els que la defensa de les d’Ondara feia aigües. La veritat és que era un partit guanyable i esperem, a la tornada, les d’Ondara puguen emportar-se la victòria i el basquetaverage.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 74-67 BÀSQUET ALTEA

Molt bon partit el que jugaren els euips d´Ondara i Altea que demostraren perquè ocupen les posicions altes de la classificació. L´equip visitant presentà uns jugadors molt més alts que els nostres i entre ells destacà un que superava els 2 metres i fou compicadíssim de defendre prop de l´anella.

El partit estigué molt igualat en tot moment amb petits avantatges per a uns i per als altres. L´Altea dominava i anotava sota les anelles però els nostres jugadors responien amb ràpides penetracions individuals i amb un gran encert des del triple (12 n´aconseguiren) que al cap i a la fi fou el que permetré no perdre-li la cara al partit i arribar als 3 minuts finals igualats. En eixos minuts finals els ondarencs defeneren com mai, es feren forts sota l´anella (tasca que pareixia impossible per la diferència d´alçada) i amb un gran encert en atac realitzaren un parcial de 7-2 per endur-se la victòria.

Gran partit d´ambdós equips que fèu les delícies del nombrós públic que acudí al pavelló, tan local com visitant, que donà un ambient genial.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 5, Pau 28, Vicente 2, Arturo, Adrian 6, Rubén 14, Joan Crespo i Sergi 18.

IMG-20200111-WA0008 IMG-20200111-WA0009

Publicado en Esports.