* Nota premsa Macma* El 31 de gener acaba el període d’inscripció al II Concurs Jóvens promeses de la Marina Alta

* Nota premsa Macma*

El 31 de gener acaba el període d’inscripció al II Concurs Jóvens promeses de la Marina Alta

II Concurs de Jóvens Promeses Marina Alta

Fins al 31 de gener de 2020 els i les joves de la comarca tindran de temps per inscriure’s en la segona edició del concurs Jóvens Promeses organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta. Cal recordar que la nova edició de la convocatòria està dedicada a les modalitats de cant, balls urbans, monòlegs, microteatre, curtmetratge i, com a novetat enguany, la màgia. El premi al millor candidat o candidata en cada modalitat és de 250€ tal com s’indica a les bases que poden consultar-se als Centres d’Informació Juvenil de la comarca, així com a la seu de la MACMA.

Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com va matisar en roda de premsa el president de l’organisme Aitor Llobell, s’anima a la joventut de la comarca a que hi participe en les modalitats que la convocatòria ofereix. I és que després de vora tres anys de funcionament, la Xarxa Jove ha consolidat propostes com el concurs de talents i ha posat en valor la importància de desenvolupar polítiques conjuntes en matèria de Joventut entre els municipis de la comarca. De fet, aquesta nova edició del concurs de talents es plantejàper potenciar el projecte inicial i promoure novament la dinamització dels joves i les joves de la Marina Alta.

Publicado en Associacions.