LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS D’ONDARA ORGANITZA EL MIG ANY DE SANT JAUME EL DISSABTE 25 DE GENER 2020

mig any sant jaume 2020

Els actes inclouran paella, bous amb carretons, parc infantil amb bou mecànic, pilota, cercavila, taller de danses i música en directe amb l’orquestra No Comment

Ondara, 10.01.19. Ondara viurà el dissabte 25 de gener el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2020, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis. Enguany, de nou, s’oferiran activitats infantils i de pilota, cercavila, paelles, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb servei de barra i música. Com a novetat, es realitzarà un taller de danses del món en acabar de dinar.

Les activitats començaran a les 10 hores amb l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al voltant del Prado, que comptarà amb un bou mecànic. A les 13 hores s’efectuarà la cercavila per a penyes i quintades, igual que en el dia de Sant Jaume, amb l’acompanyament musical de la Xaranga l’Atril des del Centre Social fins al Prado, i a les 14 hores, s’oferirà una paella (els tiquets per a la paella s’han d’encarregar a la Casa de Cultura d’Ondara, al preu de 4 euros per persona). Durant el dinar i hores posteriors, hi haurà una disc mòbil amb música “santjaumera” a càrrec de DJ Montaner. A les 16 hores, es realitzarà un taller de danses del món al moll del Prado.

Els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels bous amb carretons enfront de l’Ajuntament a les 16:30 hores. Igual que a l’estiu, l’eixida serà des de la Placeta de les Escoles, perquè puguen gaudir també les persones majors de la Residència. I a les 17 hores començaran les partides de pilota del Mig Any de Sant Jaume al Trinquet Municipal d’Ondara. A partir de les 18 hores tindrà lloc la festa musical en la carpa annexa al Prado amb l’actuació en directe de l’orquestra No Comment. Durant tot el dia hi haurà servei de barra, i música dins del Prado.

El Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que servisca per a fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les Festes Populars de Sant Jaume. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, Bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.