L’ALUMNAT DE 1rESO DE l’IES XEBIC PARTICIPARÀ EN EL TALLER SOBRE EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL FINANÇAT PER LA REGIDORIA D’IGUALTAT D’ONDARA

Ondara, 09.01.20. L’alumnat de primer curs de l’IES Xebic d’Ondara participarà a partir d’aquest divendres 10 de gener i fins al 7 de febrer en el taller “Parlem de sexe. Educació afectiva i sexual”. Es tracta d’un taller emmarcat en les accions del II Pla d’Igualtat d’Ondara, impulsades per la Regidoria d’Igualtat i la Comissió d’Igualtat d’Ondara. El taller està finançat per la Regidoria d’Igualtat, amb càrrec als fons aportats a l’Ajuntament d’Ondara pel Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

El taller, en què participaran els sis grups de 1er curs de l’ESO de l’IES Xebic, s’impartirà durant cinc divendres, amb cinc sessions per cadascun dels grups, en horari lectiu. Estarà impartit per dues professionals en l’àmbit psicològic i social, amb experiència amb intervencions en famílies i menors, i amb formació en sexologia i gènere.

«Parlem de sexe» és un conjunt de projectes psicosociopedagògics que pretenen treballar per una educació afectiva-sexual més primerenca i de qualitat, que promoga conductes sexuals saludables i responsables, sensibilitze davant la diversitat sexual i desmitifique l’amor romàntic i els rols de gènere, instaurant programes en el sistema educatiu que asseguren una bona informació per educar a tots els agents socials implicats en el creixement personal del jovent, així com a la mateixa població juvenil.

La Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, ha informat que pròximament aquest taller també s’impartirà per a l’alumnat de 6è de primària del CEIP Sanchis Guarner.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.