ONDARA PRESENTARÀ A LA CIUTADANIA EL PROJECTE DE REMODELACIÓ I MILLORA DE L’ACCÉS OEST DE VIANANTS AL NUCLI URBÀ EL DIJOUS 16 DE GENER

El projecte està emmarcat en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial d’Alacant 2019

Ondara, 08.01.20. A fi de propiciar la participació de la ciutadania d’Ondara en el projecte, resoldre els seus dubtes i arreplegar els seus suggeriments i aportacions, l’Ajuntament d’Ondara realitzarà la presentació pública del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial d’Alacant 2019, per a la remodelació i millora de l’accés oest de vianants al nucli urbà. Aquest projecte està dotat amb 450.000 euros (d’aquesta quantia, 337.600 euros seran sufragats per la Diputació Provincial d’Alacant, i 112.600 euros aniran amb càrrec als pressuposts municipals de l’Ajuntament d’Ondara de 2020 ).

La presentació del projecte a la ciutadania tindrà lloc dijous que ve 16 de gener a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, i anirà a càrrec del redactor tècnic del projecte, l’arquitecte Pepe Estévez; així com de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i del Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner.

La remodelació i millora de l’accés oest de vianants al nucli urbà d’Ondara es realitzarà en l’àrea que engloba els carrers Picasso, Pintor Segrelles i la zona del barranc. L’actuació pretén crear un accés i recorregut per a vianants en condicions de seguretat, funcionalitat i accessibilitat universal amb una millora ambiental, dotant al municipi d’un recorregut més funcional i desenvolupat per als vianants des de l’entrada oest del nucli urbà fins a arribar al centre del poble. El recorregut proposat és el més directe, i es troba actualment en un millorable estat funcional, estètic, paisatgístic i ambiental. Es considera com a valor afegit el seu trajecte al costat del barranc, que proporciona un espai obert i continu de gran potencial vertebrador com a recorregut per a vianants.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha volgut llançar una invitació pública perquè els veïns i veïnes d’Ondara acudisquen a aquesta reunió i participen del projecte.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.